Bute – susvilęs televizorius ir negyvas šeimininkas

Sekmadienio pavakarę Biržų ugniagesiai gavo pranešimą, kad Vėjo gatvėje viename iš medinių daugiabučių jaučiamas dūmų kvapas. Gelbėtojams nuvykus nurodytu adresu, per vienas pirmajame aukšte esančio buto duris sklido dūmai. Nors kaimynai sakė, kad viduje gali būti žmogus, uždūminto buto durų niekas neatidarė.

Miegodamas vyras galėjo mirtinai apsinuodyti pasklidusiais dūmais.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Miegodamas vyras galėjo mirtinai apsinuodyti pasklidusiais dūmais.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Dec 15, 2013, 8:12 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:49 PM

Gelbėtojai išlaužė duris. Jie kambaryje rado mirusį 51–erių vyrą. Uždūminto ir smarkiai aprūkusio buto viduje neprireikė malšinti ugnies, nes gaisras nebuvo kilęs. Paaiškėjo, kad dūmus paskleidė televizorius. Jis buvo išsilydęs, tačiau nuo sugedusio aparato liepsna neįsiplieskė.

Kodėl žuvo buto šeimininkas, nustatys teismo ekspertai. Viena iš versijų yra ta, kad vyras galėjo užsnūsti prie televizoriaus. Kietai įmigęs jis nepastebėjo, kad aparatas sugedo ir ėmė svilti bei lydytis. Miegodamas vyras galėjo mirtinai apsinuodyti pasklidusiais dūmais.

Neatmetama ir ta versija, kad buto šeimininkui sušlubavo sveikata ir jis prarado sąmonę. Todėl negalėjo pats išeiti iš uždūmintų patalpų ir išsikviesti pagalbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.