Panevėžyje vyras su „Lexus“ daužė kitas mašinas

Panevėžyje „Lexus GS 430“ vairavusio vyro klaidos kaina – net šeši apdaužyti automobiliai. Pats vairuotojas rimtesnių sužalojimų išvengė ir atsipirko krūtines sumušimu, bei sutrenkta galva.

Blaivus vyras padarė didelę žalą.<br>Liudininko nuotr.
Blaivus vyras padarė didelę žalą.<br>Liudininko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Dec 15, 2013, 11:07 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:58 PM

Avarija įvyko šeštadienį, Ateities gatvėje, apie 23 valandą. 43–jų metų panevėžietis R.P., vairuodamas „Lexus GS 430“, nepasirinko saugaus greičio ir nesuvaldė automobilio.

Nestabdoma mašina trenkėsi į gatvėje stovintį automobilį „SAAB“, šis nuo smūgio atsitrenkė į priekyje stovintį „BMW 325“, pastarasis trinktelėjo „Fiat Stilo“.

Grandininė smūgio seka apgadino ir dar du automobilius. Nukentėjo prie šaligatvio eilėje stovėję „Audi A80“ ir „Audi 100“.

Labiausiai buvo apgadintas „SAAB“ ir paties avarijos kaltininko automobilis. Smūgio būta stipraus, bet „Lexus GS 430“ saugos pagalvė neišsiskleidė. Avariją sukėlęs vairuotojas iš įvykio vietos buvo nugabentas į ligoninę. Tačiau po gydytojų apžiūros buvo paleistas gydytis ambulatoriškai. Jis buvo blaivus.

Išgirdę smūgio garsą, į avarijos vietą iš aplinkinių daugiabučių susirinko nemažai žmonių. Tarp jų buvo ir sudaužytų mašinų savininkai. Vieną iš sudaužytų automobilių jo savininkas buvo įsigijęs vos prieš savaitę. Kodėl įvyko avarija, aiškinsis policijos pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.