18 kartų neblaivus prie vairo sulaikytas jaunuolis sukėlė avariją, sužeisti 5 žmonės

Kelių ereliai toliau siautėja šalies keliuose. Paaiškėjo, kad sekmadienio vakarą kelyje Vilnius-Lyda, netoli Rudaminos, įvykusios skaudžios avarijos kaltininkas - teisių niekada gyvenime neturėjęs ir keliolika kartų girtas prie vairo įkliuvęs jaunuolis.

Avarija sukėlęs kelių erelis gerai žinomas policijos pareigūnams.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Avarija sukėlęs kelių erelis gerai žinomas policijos pareigūnams.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 16, 2013, 9:50 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:22 PM

LNK žinios praneša, kad kaktomuša susidūrus dviems automobiliams - „VW Passat“ ir mikroautobusui „Fiat Ducato“ buvo sužeisti penki žmonės. Du sužeistieji - sunkios būklės ir gydomi reanimacijoje.

Pirminiais duomenimis, „Volkswagen Passat" kliudė kelkraštyje stovėjusį automobilį, išlėkė į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su atvažiuojančiu „Fiat Ducato“. Smūgio būta stipraus, abu automobiliai sudaužyti nepataisomai.

Avarijos metu labiausiai nukentėjo 26 metų „VW Passat“ vairuotojas - jam nustatytas šlaunikaulio lūžis. Jis gydomas reanimacijoje. Šalia vairuotojo sėdėjusiam 25 metų keleiviui lūžo kairės kojos girnelė - jis gydomas ligoninėje.

Dėl daugybinių kaulų lūžių reanimacijoje gydomas ir vienas iš „Fiat Ducato" keleivių. Dar dviems žmonėms nustatyti kaklo ir raumenų patempimai, jie gydosi namie.

„VW Passat“ vairavęs jaunuolis policijai gerai žinomas - jis niekada gyvenime neturėjo teisių ir 18 kartų buvo sulaikytas neblaivus prie vairo, taip pat ne kartą buvo sustabdytas už kitus pažeidimus. Jis taip pat yra baustas kaip pėsčiasis, pažeidęs kelių eismo taisykles.

Jam buvo taikomos ir piniginės baudos, ir areštas, ir daiktų konfiskavimas, tačiau tai jo nuo naujų prasižengimų nesustabdydavo.

Paaiškėjo, kad kelių erelio vairuotas „Volkswagen Passat" yra be privalomojo draudimo, taip pat nebuvo praėjęs techninės apžiūros.

Kelių ereliui gresia kalėjimas nuo 3 iki 6 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.