Vyriškis palikęs mįslingą žinutę savo telefone dingo lyg į vandenį

Šiaulių policijos pareigūnai ir susivieniję giminaičiai ieško nuo trečiadienio dingusio 49 metų šiauliečio Donato Žukausko. Vyriškis išėjo iš savo gyvenimo draugės namų vidury savaitės be telefono ir kitų asmeninių daiktų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-22 19:35, atnaujinta 2018-02-19 17:37

Artimieji kurį laiką neieškojo vyriškio, manė, kad jis tiesiog nori pabūti vienas. Keistas ir bauginantis signalas pasirodė jo telefone sau pačiam atsiųsta SMS žinutė, kurioje buvo tik vienas žodis - „atsiprašau“.

Dingusio vyriškio dukra Nida Žukauskaitė portalui lrytas.lt sakė, kad jos tėvas iš sugyventinės namų išėjo taip, kaip stovi.

Moteris su kuria jis gyveno tuo metu buvo darbe. Grįžusi po darbo dienos ji vyro nerado, tačiau pagalvojo, kad vyriškis išėjo prasiblaškyti. Sunerimo tada, kai jis negrįžo nei tą dieną, nei kitą.

Penktadienį artimieji kreipėsi į policiją, apie tėvo dingimą tą dieną sužinojo ir jo dukra Nida. Mergina ir jos tėvo mylimoji ėmėsi ieškoti vyro, nuvažiavo į Šiaulių rajoną, Daunorų gyvenvietę. Ten D.Žukauskas turi nuosavą namą, į kurį kartais nuvažiuoja.

Prie paieškos prisidėjo ir kiti giminaičiai. Susivienijusi giminė apieškojo apylinkes, tačiau nerado jokio vyriškio pėdsako.

Pasak merginos, jos tėvas iš namų išėjo apsirengęs mėlyną striukę, dėvėjo džinsus ir juodus batus. Jo plaukai trumpi, šviesiai rudi. Turi tris auksinius dantis.

Mergina teigia, kad kreipėsi į visus tėvo draugus, ieškojo vietose, kuriose jis dažniausiai lankydavosi.

Jeigu matėte šį vyrą praneškite policijai telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.