Kalėdų vakarą Vilniuje į šulinį įkrito žmogus

Kalėdų vakarą Vilniuje atvirą į šulinį įkrito vyras. Nelaimė apie 18 val. 20 min. įvyko policijos patrulių akyse. Pareigūnai pasakojo, kad pusamžis vyras tiesiog išnyko jų akyse - prasmego skradžiai žemę prie pėsčiųjų alėjos, prie miškelio Buivydiškių gatvėje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 25, 2013, 6:48 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:01 PM

Policininkai iš karto nubėgo prie atviro šulinio. Dangtis buvo numestas šalia, o žmogus buvo įstrigęs maždaug 5 metrų gylyje. Jis šaukėsi pagalbos ir dėkojo Dievui, kad buvo pastebėtas. Daugiau žmonių aplinkui nesimatė, todėl, jeigu ne budrūs tvarkos saugotojai, nelaimėlis šulinyje galėjo įstrigti ilgam.

Netrukus į nelaimės vietą atlėkė ugniagesiai gelbėtojai ir medikų brigada. Gelbėtojai į šulinį nuleido specialius neštuvus, prie kurių pritvirtino vyrą. Jis buvo ištrauktas ir perduotas medikams, kurie jį nuvežė į ligoninę patikrai. Anot liudininkų, nelaimėlis galėjo patirti įvairių traumų, tačiau per visą gelbėjimo operaciją išliko sąmoningas, kalbėjo.

Paaiškėjo, kad jis prieš porą savaičių buvo įkritęs į kitą atvirą šulinį.

Kas šioje Vilniaus dalyje spendžia tokius klastingus spąstus praeiviams, aiškinasi policijos pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.