Vilniaus centre - pražūtingas moters šuolis nuo tilto

Antradienį į Vilniaus centrą skubėjo policijos ir greitosios pagalbos automobiliai. 11 val. 40 min. buvo gautas pranešimas, kad nuo Žaliojo tilto nušoko moteris. Apie tai pranešė įvykį matę praeiviai.

Nelaimė įvyko Vilniaus centre.<br>D.Umbraso nuotr.
Nelaimė įvyko Vilniaus centre.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2014, 12:26 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:44 PM

Atvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad ji nukrito ant upę sukausčiusio ledo. Į įvykio vietą nuvažiavo gausios pajėgos - du policijos pareigūnų ekipažai, dvi Greitosios medicinos pagalbos brigados ir ugniagesiai-gelbėtojai.

Atvykę gelbėtojai nutraukė moterį nuo ledo lyčių. Medikai dar gyvą moterį reanimavo Greitosios pagalbos automobilyje, tačiau nuo patirtų daugybinių sužalojimų moteris mirė.

Pirminiais duomenimis, moteris yra 1970 metų gimimo. 

Praėjus kuriam laikui po nelaimės policijos pareigūnai lrytas.lt žurnalistams patvirtino, kad nuo tilto nušoko ir žuvo E.M. (gimusi 1970 m.).

Moters poelgio motyvai kol kas nežinomi. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Tikimasi, kad per tyrimą ir paaiškės, kodėl moteris šoko nuo tilto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.