Girtas pakruojietis Pasvalio rajone sudaužė tris automobilius

Trys sudaužyti automobiliai ir apdaužytas autobusų stotelės pastatas – taip baigėsi girto Pakruojo rajone gyvenančio jaunuolio pasivažinėjimas po gretimą Pasvalio rajoną.

Avariją sukėlusiam pakruojiečiui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis.<br>Pasvalio r. PK nuotr.
Avariją sukėlusiam pakruojiečiui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis.<br>Pasvalio r. PK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

2014-02-05 08:38, atnaujinta 2018-02-16 17:07

Sąmyšį kelio Šiauliai-Pakruojis-Pasvalys 56-me kilometre girtas ir neturintis teisės vairuoti 20 metų Pakruojo rajono Plaučiškių kaimo gyventojas V.R. sukėlė antradienio vakarą, 20 val.

Automobiliu „Volkswagen Passat“ važiuodamas Pasvalio link, jis atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Opel Vectra“, o po to išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais atvažiuojančiu automobiliu „Nissan Almera Tino“. Nuo smūgio „Opel Vectra“ nuvažiavo į kelkraštį ir atsitrenkė į autobusų stotelės pastatą. Avarijoje apgadinti visi trys automobiliai.

Avarijos kaltininkas V.R., kuriam nustatytas 1,6 promilės girtumas, dėl kūno sužalojimų paguldytas į Pasvalio ligoninę. Automobilio „Nissan Almera Tino“ vairuotoja ir keleivis sumušimus gydytis paleisti į namus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.