Po „Peugeot“ smūgio į medį iškrito mašinos variklis

Vilniaus policija vėlų penktadienio vakarą užregistravo dvi panašias avarijas – apdaužę savo automobilius vairuotojai jas metė ir dingo. Žmonės per incidentus nenukentėjo. Tačiau per vieną avariją sudaužytas automobilis nebetaisomas. Nuo smūgio į medį net iškrito jo variklis.

Automobilį „Peugeot“ atitraukus nuo medžio, iškrito jo variklis.<br>Įvykio liudininko nuotr.
Automobilį „Peugeot“ atitraukus nuo medžio, iškrito jo variklis.<br>Įvykio liudininko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 8, 2014, 9:09 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:57 PM

Apie 21 val. 10 min. Vilniaus pareigūnams buvo pranešta, kad Žaliųjų Ežerų g. nuo kelio nuvažiavo ir į medį atsitrenkė automobilis. Daugiau informacijos policijai nebuvo suteikta.

Policijos patruliai įvykio vietą surado ne iš karto. Šiek tiek pavažinėję, eismo įvykį jie aptiko šalutinėje Užpalių gatvelėje. Į sodus vedančioje gatvėje nuo kelio buvo nuvažiavęs ir į medį atsitrenkęs automobilis „Peugeot“. Vairuotojo įvykio vietoje pareigūnai nerado.

Sudaužytą mašiną atitraukus nuo medžio ir keliant ant techninės pagalbos sunkvežimio, atsikabino ir iš automobilio iškrito jo variklis. Jį teko teko krauti atskirai.

Netrukus dar vieną sudaužytą mašiną į policijos saugomą aikštelę teko gabenti iš Vilniaus rajone esančių Skaidiškių, Sodų g. Čia po eismo įvykio aptiktas automobilis „VW Passat“.

Paaiškėjo, kad šio automobilio vairuotojas netoliese esančioje Nemėžio gyvenvietėje pateko į avariją ir labai nesmarkiai apgadino savo automobilį – išdaužė galinio žibinto stiklą. Tačiau avarijos vietoje neliko ir nuvažiavo.

Atvažiavęs iki Skaidiškėse esančios Sodų g. vairuotojas metė automobilį ir dingo.

Dėl abiejų įvykių Vilniaus policija pradėjo tyrimus ir ieško mašinas vairavusių asmenų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.