Medinio namo pelenuos - dviejų vilniečių lavonai

Du žmonės žuvo antradienio vakarą Vilniaus pakraštyje užsiliepsnojus nedideliam mediniam namui. Spėjama, kad viena žuvusioji – namelio šeimininkė. Manoma, kad antras žuvęs žmogus – jos svečias.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Feb 11, 2014, 9:55 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:47 AM

Pranešimą apie gaisrą Krakiškių g. Vilniaus ugniagesiai gavo apie 21 val. 06 min. Gelbėtojams buvo pranešta, kad viduje gali būti likusi namo šeimininkė. Ugniagesiai į gaisro vietą nusiuntė keturis gaisrinius automobilius. Įkandin nuskubėjo ir greitosios pagalbos medikai.

Ugniagesiams atvykus, medinis vieno aukšto namelis degė atvira liepsna. Ją gelbėtojai gana greitai apmalšino ir užėjo į pastato vidų. Iš namo gelbėtojai iš karto išnešė apdegusį dujų balioną.

„Visas išsipūtęs. Nedaug trūko, kad būtų sprogęs“, – teigia ugniagesiai.

Apie 21 val. 40 min. buvo aptiktas, kaip spėjama, žuvusios 56 metų namo šeimininkės kūnas. Gelbėtojai mano, kad moteris bandė išeiti iš pastato. Ji rasta sukniubusi netoli durų.

Apie 21 val. 58 min. rastas smarkiai apdegęs antro žmogaus kūnas. Ugniagesiai iš karto net negalėjo pasakyti, tai vyras ar moteris.

Maždaug 22 val. 21 min. gaisras buvo visiškai užgesintas.

Manoma, kad kartu su šeimininke žuvo jos svečias. Žmogaus tapatybė dar tikslinama. Į nelaimės vietą atskubėjęs žuvusios moters sūnus ugniagesiai patvirtino, kad svečiai ją aplankydavo dažnai.

„Ji gyveno viena. Rūkydavo savo namelyje“, – stebėdami ugniagesių darbą lrytas.lt sakė žuvusios moters kaimynai. Per gaisrą nudegė ir ugniagesiai nuardė stogą, išdegė pusė namo.

Gaisro priežastys tiriamos. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.