Šviesą atspindinti liemenė pėsčiojo nuo mirties neišgelbėjo

Ankstų rytą Kupiškio rajone žuvo 49 metų panevėžietis. Pėsčiojo, nors ir vilkėjusio šviesą atspindinčią liemenę, nepastebėjo kitą automobilį lenkusi vairuotoja.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Feb 18, 2014, 8:23 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:32 AM

Skaudi avarija Skapiškio seniūnijos Mikiškių kaimo teritorijoje įvyko pirmadienį, 5 val. 40 min. Kelio Kupiškis-Skapiškis-Pandėlys 2-me kilometre automobilis „Mitsubishi Space Runner“, vairuojamas 31 metų Kupiškio rajono gyventojos E.Ž., lenkė ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Volkswagen Golf“.

Lenkdama šį automobilį, vairuotoja išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir partrenkė ta pačia kryptimi, kairiąja kelio puse ėjusį pėstįjį – 49 metų panevėžietį S.Š. Nors vyriškis vilkėjo šviesą atspindinčią liemenę, kupiškėnė jo laiku nepastebėjo.

Sunkiai sužalotas pėstysis buvo išvežtas į Panevėžio ligoninę ir paguldytas į Intensyviosios terapijos skyrių, tačiau medikų pastangos išgelbėti jo gyvybę buvo bevaisės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.