Autostrados šalikelėje per avariją pabiro alkoholio buteliai

Sekmadienį apie 9 val. 30 min. per tikštą rūką greitkelyje Kaunas-Vilnius šalia Rumšiškių įvyko avarija. Apvirto „Maxima" tinklo ženklu pažymėto sunkvežimio priekaba su gaiviaisiais ir alkoholiniais gėrimais. Krovinys pabiro ant šalikelės, žmonės nenukentėjo. Nesudužę buteliai perkraunami į kitą sunkvežimį.

Darbai įvykio vietoje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Darbai įvykio vietoje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 23, 2014, 2:36 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:32 AM

Prekybos tinklo "Maxima" atstovė spaudai Renata Saulytė lrytas.lt patvirtino, jog nelaimingo atsitikimo metu nei vairuotojas, nei kartu važiavęs asmuo nenukentėjo.

"Šis sunkvežimis priklauso krovinių pervežimo bendrovei "CPV", iš kurios mes perkame paslaugas. Todėl sunkvežimis ir jo priekaba pažymėti "Maxima" ženklais", - sakė R.Saulytė.

Pasak mažmeninės prekybos tinklo atstovės, kol kas nėra aišku kodėl greitkelyje avariją patyrė vilkikas.

"Pirminiais duomenimis vilkikas buvo techniškai tvarkingas, jo vairuotojas - patyręs, o krovinys tinkamai pritvirtintas. Šiuo metu specialistai aiškinasi kodėl įvyko nelaimė", - sakė R.Saulytė.

Lrytas.lt žiniomis nelaimė įvyko kelyje sunkvežimį sumėčius ir atsikabinus jo priekabai. Laimei, nevaldoma priekaba su krovinio nugarmėjo į griovį, o apvirto judriame greitkelyje.

Avariją patyręs vilkikas į "Maxima" prekybos centrus iš sandėlio gabeno vandenį bei alkoholiniai gėrimus. Beveik visas apvirtusioje priekaboje vežtas krovinys sugadintas.

"Dėl įvykusios avarijos kai kurios parduotuvės laiku nesulaukė prekių. Jos buvo išsiųstos kiek vėliau, kitais automobiliai", - sakė R.Saulytė.

Tiek avariją patyręs sunkvežimis, tiek juo gabentas krovinys - apdrausti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.