Įtariama, kad Kauno gatvėje mašinas daužė girtas advokatas

Pirmadienį Kauno Raudondvario plento gatvėje susidūrė trys automobiliai. Įtariama, kad ją sukėlė galimai neblaivus Kauno advokatas Alvidas Tamulionis, buvęs Kauno Panemunės ir Santakos komisariatų komisaras. Kaip advokatas jis yra teisme gynęs vieną Agurkinių gaujos narių, gavęs didelę baudą už neatvykimą į teismą.

Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Jančys

Feb 24, 2014, 3:37 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:47 PM

Pagal pirminę informaciją, apsvaigusio vyriškio vairuojamas visureigis „Sang Young Rexton“ staiga įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, atsitrenkė į lengvąjį automobilį „Honda Civic“, kurį vairavo moteris.

„Honda“ nuo smūgio apsivertė ant stogo. Parvertęs lengvąjį automobilį, visureigis dar susidūrė su mikroautobusu „Iveco“.

Iš visureigio išlipęs vairuotojas A.Tamulionis iš pirmo žvilgsnio atrodė solidžiai, vilkėjo kostiumą ir ryšėjo kaklaraištį, bet kartu elgėsi tarytum apsvaigęs. Su policija kalbėjo nerišliai, aiškino, kad vairuoja „raketą“. Avarijos kaltininkas svyruodamas vos išlipo iš automobilio.

Iš pradžių jis nenorėjo paklusti pareigūnams sėsti į automobilį ir pūsti į alkoholio matuoklį.

Pagaliau policininkai įsodino keistai besielgiantį visureigio vairuotoją ir  nuvežė į polikliniką blaivumui nustatyti.

„Hondą“ vairavusi mergina sužeista, nuvežta į ligoninę.

A.Tamulionis, prieš tapdamas advokatu, ilgą laiką dirbo policijoje, buvo Kauno Panemunės ir Santakos policijos komisariatų komisaru.

Praėjusiais metais A.Tamulionis gynė su Agurkinių gauja siejamą 51 metų Remigijų Kaminską, teisiamą už turto prievartavimą iš vieno verslininko. Advokatas pasirinko taktiką vilkinti teismo procesą, neatvykdavo į teismo posėdžius.

Kauno apygardos teismo teisėjas Evaldas Gražys už neatvykimą į teismo posėdį be pateisinamos priežasties A.Tamulioniui skyrė 2,6 tūkst. litų baudą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.