Buvęs „patrulis“ M.Aleksandravičius po avarijos gelbėjo draugą

Buvęs grupės „Patruliai“ dainininkas Milgedas Aleksandravičius trečiadienio vakarą skubėjo padėti į nelaimę patekusiam draugui. Jo visureigis Vilniuje susidūrė su kitu automobiliu, vertėsi ir galiausiai trenkėsi į stulpą. Per avariją sužalotos dvi visureigio keleivės.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2014-02-26 20:28, atnaujinta 2018-02-15 21:56

Avarija apie 19 val. 20 min. įvyko Ozo g., ties sankirta su Ukmergės g., visai greta nedidelės parduotuvės „Maxima“. Ozo gatve važiavusį visureigį „Nissan Pathfinder" sankryžoje taranavo automobilis „Toyota”.

Nuo smūgio į šoną visureigis nuskriejo į kairę, trenkėsi į aukštą bortelį, nuo jo atšoko, vertėsi ir galiausiai sustojo atsitrenkęs į stulpą. Stulpas atlaikė, tačiau nuo jo žemyn nuskriejo žibintas.

Per avariją nukentėjo dvi visureigio keleivės. Jas greitosios pagalbos medikai nuvežė į ligoninę. Automobilių vairuotojai nenukentėjo. Vėliau „Nissan“ vairuotojas lrytas.lt žurnalistui įvykio vietoje sakė, kad jis važiavo Ozo g. nuo „Akropolio“ Viršuliškių link. „Man degė žalia. „Toyota“ per raudoną iššoko ir trenkėsi man į šoną. Aš jo net nemačiau, kaip išlindo. Tai koks jo greitis turėjo būti?“, – retoriškai klausė visureigio vairuotojas.

Tuo tarpu automobilio „Toyota“ vairuotojas pareigūnams dėstė visai kitą įvykio versiją. Pasak jo, visureigis sankryžą stengėsi „prašokti“ dar prieš užsidegant raudonam šviesoforo signalui. Tuo tarpu pats „Toyota“ vairuotojas tvirtina, kad buvo vos pajudėjęs užsidegus žaliai šviesai.

Policijos pareigūnai kol kas nesiryžta spręsti, kas kaltas dėl įvykusios avarijos.

„Faktas yra tas, kad kažkuris automobilis iš tiesų važiavo per raudoną. O jau kuris – bus nustatyta per tyrimą“, – teigia pareigūnai.

Aplink sudaužytą visureigį avarijos vietoje sukiojosi ne tik jo vairuotojas, bet ir buvęs grupės „Patruliai” dainininkas Milgedas Aleksandravičius. Jis sakė atvažiavęs padėti į avariją patekusiam draugui.

„Paskambino man ir pasakė, kad į avariją pateko. Dar paklausė ar pas mane nepaliko savo ir automobilio dokumentų, nes negali rasti. Atvažiavau, pasivaikščiojau ir išgelbėjau draugą – radau ant gatvės gulinčius dokumentus. Kai vertėsi, viskas pro langą iškrito“, – pasakojo M.Aleksandravičius.

Buvęs grupės „Patruliai“ dainininkas pasakojo, kad visureigį „Nissan Pathfinder" jo draugas pirko išsimokėtinai.

„Liko keturi mėnesiai ir būtų išsimokėjęs... O dabar visiškai „sumalta“ ta mašina“, – sakė buvęs dainininkas.

Policijai su abiem vairuotojais išvažiavus tikrinti jų blaivumo, M.Aleksandravičius dar kurį laiką pasisukiojo avarijos vietoje, o vėliau, sudaužytą mašiną palikęs saugoti vairuotojo seseriai, sėdo į automobilį ir išvažiavo.

Vilniaus policija pradėjo įvykio tyrimą ir aiškinasi avarijos aplinkybes. Kol kas pareigūnai nustatė, kad automobilį „Toyota Auris“ vairavo R.Č. (gim. 1972 m.), o „Nissan Pathfinder" – G.K. (gim. 1969 m.).

Per avariją nukentėjo „Nissan“ keleivės F.K. (gimusi 1992 m.) ir J.T. (gimusi 1993 m.). Abi merginos per susidūrimą susitrenkė galvas, jos iš ligoninės išleistos gydytis namo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.