Vilniaus rajone rąstus vežusio vilkiko kelionė baigėsi posūkyje

Tik per laimingą atsitiktinumą niekas nenukentėjo trečiadienį staigiame Vilniaus rajono kelio posūkyje apsivertus priekabai, pilnai rąstų. Rastai išbyrėjo į griovį, o apvirtusi priekaba užtvėrė visą kelią.

Iš priekabos išbyrėję rąstai sukrito į griovį.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Iš priekabos išbyrėję rąstai sukrito į griovį.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2014-02-26 16:39, atnaujinta 2018-02-15 22:05

Incidentas trečiadienį šiek tiek po 15 val. įvyko Maišiagalos seniūnijoje. Avariją vilkikasVolvo“ patyrė pusiaukelėje tarp Karvio kaimo ir Maišiagalos. Viename iš staigių posūkių, kurių šiame kelyje yra tikrai nemažai, priekaba su rąstais pradėjo svirti į dešinę ir galiausiai apsivertė.

Iš apsivertusios priekabos išbyrėjo sunkūs rąstai. Jie nuriedėjo į kelkraštyje esantį griovį. Tuo tarpu apvirtusi priekaba užtvėrė kelio važiuojamąją dalį.

Pats vilkikas pasviro, ratais kliudė kelkraštį, bet neapvirto. Tačiau per avariją buvo prakirsta jo degalų žarna, iš kurio į aplinką pateko teršalų.

Avariją aptiko netrukus pro šalį atsitiktinai važiavę policijos patruliai. Pareigūnai sustabdė privažiavusį sunkvežimį ir su jo pagalba į šoną šiek tiek nustūmė priekabą, kad būtų atlaisvinta bent dalis kelio.

Nei vilkiko vairuotojas, nei kiti žmonės per incidentą nenukentėjo.

Paklaustas, kaip nutiko, kad posūkyje apvirto jo tempiama priekaba su rąstais, vairuotojas iš pradžių tik burbtelėjo: „Taip išėjo“.

Tačiau vėliau pasakė manantis, kad nelaimė įvyko dėl lūžusių priekabos metalinių laikiklių, tarp kurių guldomo rąstai. „Lūžo „stoikė“. Ir viskas pradėjo į dešinę ristis“, - sakė vairuotojas.

Įvykio vietoje eismą, iki bus surinkti rąstai ir ištempta priekaba, pradėjo reguliuoti policijos pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.