Vilniuje susidūrė keturi automobiliai, nukentėjo moteris

Viena moteris nukentėjo pirmadienio rytą Vilniuje susidūrus keturiems automobiliams. Dėl avarijos rytinio piko metu susidarė didelės transporto grūstys judrioje Kalvarijų gatvėje.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Mar 10, 2014, 8:09 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:53 PM

Avarija ties Kalvarijų g. ir Ozo g. sankryža įvyko apie 7 val. 46 min. Policijai buvo pranešta, kad čia susidūrė keturi automobiliai, reikia greitosios pagalbos medikų, nes viena vairuotoja patyrė traumą.

Atskubėję medikai į ligoninę išvežė į avariją patekusio automobilio „Mitsubishi“ vairuotoją (gimusi 1974 m.). Tuo tarpu policija pradėjo avarijos tyrimą.

Kaip įvykio vietoje lrytas.lt žurnalistui sakė į avariją patekusių automobilių vairuotojai, nelaimė įvykio stovint grūstyje.

„Visi stovėjom. Į mus trenkėsi visureigis. Štai taip ir išėjo viskas“, – sakė vairuotojai.

Pirminiais duomenimis, į stovinčius automobilius įsirėžė jauno vyro vairuojamas „Land Rover“, kuriuo buvo vežamas ir mažas vaikas. Visureigis trenkėsi į „Mitsubishi“ (jo vairuotoja ir išvežta į ligoninę). Ši mašina šoko į priekį ir trenkėsi į „Volkswagen Sharan“, šis automobilis – į „Suzuki“.

Kitų automobilių vairuotojai ir keleiviai nenukentėjo.

Susidūrę automobiliai užkimšo kraštinę kairę eismo juostą. Kalvarijų gatvėje, važiuojant miesto centro link, iš karto susidarė transporto grūstis.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.