Per avariją Vilniaus senamiestyje apgadinti 5 automobiliai

Tik per laimingą atsitiktinumą niekas nenukentėjo ketvirtadienio vakarą Vilniaus senamiestyje, tiesiai po Krašto apsaugos ministerijos langais vienoje vietoje įvykus dviem avarijoms. Per incidentą apgadinti penki automobiliai, viena mašina, pažymėta Ukrainos valstybiniais numeriais, apvirto.

Per dvi toje pačioje vietoje įvykusias avarijas Vilniaus senamiestyje apgadinti penki automobiliai.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Per dvi toje pačioje vietoje įvykusias avarijas Vilniaus senamiestyje apgadinti penki automobiliai.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Mar 13, 2014, 8:53 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:59 AM

Incidentas Liejyklos g. įvyko prieš 20 val. Kaip vėliau lrytas.lt žurnalistui įvykio vietoje sakė į eismo įvykį patekusio automobilio „Mercedes Benz“ vairuotoja, ji važiavo nuo Katedros aikštės. Pamačiusi nuo kalno Liejyklos g. gana nemažu greičiu atvažiuojantį automobilį, moteris sako pajutusi pavojų ir pradėjo stabdyti.

Stabdyti pradėjo ir iš paskos važiavusio automobilio „Volkswagen“ vairuotojas.

„Iš priekio važiavusi mašina trenkėsi man į šoną ir apvirto. Mano automobilis ir iš paskos važiavusi mašina jau stovėjo. Į mus stovinčius trenkėsi“, - lrytas.lt sakė „Mercedes Benz“ vairuotoja.

Apvirtęs automobilis kliudė ir paskui „Mercedes Benz“ važiavusį „Volkswagen“.

Paaiškėjo, kad automobilio „Chevrolet“ nesuvaldė Ukrainos pilietis. Jis važiavo vienas. Vyras nuo greitosios pagalbos medikų paslaugų atsisakė.

„Net nežinau, kaip čia taip lygioje vietoje apvirtau. Dėmesį buvau sukoncentravęs į dešinę (į automobilių aikštelę prie KAM – red. past.). Iš ten dideliu greičiu išvažiavo kažkokia mašina. Gal suktelėjau vairą kairėn, praradau kontrolę... Kažkaip taip viskas ir įvyko“, - lrytas.lt pasakojo ukrainietis.

Po susidūrimo „Mercedes Benz“ ir „Chevrolet“ patys savarankiškai važiuoti jau nebegalėjo. Vėliau iš įvykio vietos jie buvo išgabenti techninės pagalbos sunkvežimiais.

Trys susidūrę automobiliai gerokai apsunkino eismą Liejyklos gatve. Pro nedidelį likusį tarpelį tarp susidūrusių automobilių ir KAM aikštelėje stovinčių mašinų iš karto po avarijos automobiliu „Volvo“ bandė pravažiuoti moteris. „Volvo“ kliudė stovintį „Volkswagen“ ir jį apgadino.

Eismas Liejyklos gatvėje buvo visai paralyžiuotas.

„Aš su mažesne mašinyte važinėju. Ši labai didelė ir ne mano yra...", - vėliau lrytas.lt sakė „Volvo“ vairuotoja.

Policija teigia, kad „Volvo“ nekliudė prieš tai susidūrusių automobiliu. Tad visas incidentas buvo įvertintas kaip dvi atskiros techninės avarijos, per kurias žmonės nenukentėjo.

Visi abiejų avarijų dalyviai užsipildė eismo įvykių deklaracijas, su kuriomis kreipsis į draudimo kompanijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.