Vilniuje greitasis autobusas partrenkė jauną vyrą

Vilniuje greitasis autobusas partrenkė ir sunkiai sužalojo jauną vyrą. Autobuso vairuotoja įtaria, kad nukentėjęs vyras galėjo būti smarkiai apsvaigęs, nes į gatvę prieš atvažiuojantį autobusą jis žengė nesidairydamas į šalis.

Vilniuje greitasis autobusas partrenkė ir sunkiai sužalojo jauną vyrą.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Vilniuje greitasis autobusas partrenkė ir sunkiai sužalojo jauną vyrą.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2014-03-21 20:06, atnaujinta 2018-02-15 05:29

Nelaimė nutiko apie 19 val. 30 min. Ozo g., priešais prekybos centrą „Ozas“. Vėliau įvykio vietoje lrytas.lt žurnalistui autobuso vairuotoja pasakojo, kad vyras netikėtai išėjo į gatvę iš dešinės pusės ir ji nebespėjo sustabdyti greitojo autobuso. Sunkiasvorė mašina rėžėsi į žmogų būtent ta puse, kurioje sėdėjo vairuotoja.

Vairuotoja įtaria, kad 1988 metais gimęs vyras galėjo būti smarkiai apsvaigęs.

„Juk blaivus žmogus apsidairytų, pažiūrėtų... O šis net neapsidairė. Kaip ėjo, taip ir išėjo prieš pat atvažiuojantį autobusą. Jau nieko nebegalėjau padaryti. Niekaip negalėjau sustabdyti autobuso“, - sakė vairuotoja.

Ar pėsčiasis iš tiesų buvo apsvaigęs, turėtų paaiškėti ištyrus jo kraują.

Iki tragedijos trūko nedaug, tačiau vyriškis išgyveno. Sunkiai sužeistas žmogus buvo išvežtas į ligoninę. Sąmonės jis nebuvo praradęs.

Į Saulėtekį važiavęs 5G maršruto autobusas buvo prigrūstas keleivių, tačiau per nelaimę niekas iš jų nenukentėjo. Kai kurie keleiviai policijos pareigūnams net paliko savo duomenimis, kad vėliau galėtų paliudyti avarijos aplinkybes.

Tuo tarpu autobuso priekis gana smarkiai apgadintas - teks keisti priekinius stiklus. Avarijos liudininkai stebėjosi, kad po tokio smūgio žmogus liko gyvas.

Vilniaus policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi nelaimės aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.