Panevėžyje nuvertęs stulpą vairuotojas spruko pėsčiomis

Šeštadienio vakarą Panevėžyje avariją sukėlė ir pėsčiomis pabėgo automobiliu „Volkswagen Golf“ važiavęs jaunuolis. Automobilis Smėlynės gatvėje, ties Vilties gatve, trenkėsi į stulpą ir jį nulaužė, šis užtvėrė visą gatvę.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Mar 22, 2014, 9:43 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:59 AM

Avarija ne juokais išgąsdino prie pat įvykio vietos privačiame name vienus vakarojusius vaikus. Paskambinęs tėvui paauglys pranešė: „Toks triukšmas buvo, kad galvojau – Putino tankai atvažiuoja“.

Avarija ties Smėlynės gatvės 82-uoju namu įvyko apie 20 val. Vietos gyventojai gatvėje išgirdo didelį trenksmą. Pasižiūrėję pro langą, jie pamatė, kad skersai gatvės važiuojamąją dalį guli gelžbetoninis apšvietimo stulpas, o jį nulaužęs ir į privataus namo tvorą atsirėmęs stovi automobilis „Volkswagen Golf“.

Liudytoju teigimu, šiuo automobiliu važiavo vienas vairuotojas, iš pažiūros jaunas vaikinas. Po avarijos jis išsiropštė iš automobilio ir paspruko. Kai kurių gyventojų teigimu, sprukdamas jis dar pasigriebė automobilio valstybinį numerį.

Iškviesti ugniagesiai nupjovė nulaužto stulpo armatūrą ir patraukė jį nuo važiuojamosios dalies. Kas vairavo automobilį, aiškinasi Panevėžio policijos pareigūnai.

Avarija rimtai išgąsdino namo, į kurio tvorą atsitrenkė automobilis, šeimininkų vaikus. Jie namuose šeštadienio vakarą leido vieni – tėvai buvo išvažiavę į svečius. Parskubėjęs namo šeimininkas džiaugėsi, kad stulpas virto į gatvės pusės, o ne ant jų namo. O štai į jų tvorą automobiliai atsitrenkia jau antrą kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.