Dvi paras dingusiu laikytas vyras rastas vaikštantis pamiškėje

Dvi paras dingusiu laikytas vyras Radviliškio rajone rastas vaikštantis pamiškėje. Vyriškio ieškojo gausios policijos ir vietos bendruomenės pajėgos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2014, 4:45 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:04 AM

Kaip pranešė Šiaulių apskrities VPK, pirmadienį ryte, apie 6 val. 25 min., Radviliškio rajono policijos komisariate buvo gautas telefoninis J.P., gyvenančios Jaugėlų kaime, pranešimas, kad dar šeštadienį apie 7 val. ryto į mišką rinkti šakų išėjo ir iki šiol negrįžta jos 49 metų sūnus R.P.

Pasak pranešėjos, vyriškis - apie 1,60 ūgio, liekno sudėjimo, išeidamas vilkėjo puspaltį, avėjo guminius batus. Moteris informavo ir apie tai, kad jos sūnus, nors ir turintis sveikatos problemų, jam pažįstamoje, apie namus esančioje teritorijoje, orientuodavosi neblogai.

Po pranešimo nedelsiant buvo surinkta pareigūnų grupė, informuotas seniūnas, bendruomenės nariai, pradėta vyro paieška. Vykdant paiešką, buvo suformuotas kelios policijos pareigūnų grupės. Vienai jų buvo pavesta eiti išėjusiojo iš namų pėdsakais. O kita grupė rinko informaciją iš aplinkinių gyventojų, ar pastarieji nematė dingusiojo.

Pastarosios grupės du pareigūnai, vienas jų aptarnaujantis šią teritoriją, važiuodami iš vienos sodybos, netoli Liepynės miško, prie kelio, pastebėjo didelį stirnos patiną su įspūdingais ragais. Ir būtent šio gyvūno dėka, pareigūnai pamatė kaimo keliuku einantį vyriškį.

Pasak pareigūnų, nedaug trūko, ir vyriškis būtų įžengęs į mišką. Privažiavę prie vyriškio, policijos pareigūnai pasiteiravo keliautojo vardo ir pavardės. Paaiškėjo, kad tai ir buvo jų ieškomas R.P.

Pasak paklydėlio, kurį pareigūnai perdavė namiškiams, visą tą laiką jis tiesiog vaikščiojo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.