Į policininkus stuktelėjusi vilnietė savo kaltės ilgai neįžvelgė

Pirmadienio vakarą Vilniuje, Žirmūnų ir Kareivių gatvių sankryžoje įvyko nedidelė avarija, per kurią apgadintas ir policijos automobilis. Situacija buvo galima greitai išspręsti vairuotojams užsipildžius eismo įvykio deklaracijas. Tačiau į policininkų automobilio galą atsitrenkusi vilnietė niekaip nenorėjo pripažinti savo kaltės.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Mar 24, 2014, 8:31 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:56 AM

Pirminiais duomenimis, šviesoforo reguliuojamą sankryžą Žirmūnų gatve privažiavęs Vilniaus apskrities policijos komisariato patrulių vairuojamas automobilis šiek tiek prieš 20 val. suko į kairę, į Kareivių gatvę.

Vos pasukęs į kairę policijos automobilis sustojo praleisti pėsčiųjų. Tuo metu į policijos „Volkswagen Jetta" atsitrenkė iš paskos važiavęs moters vairuojamas automobilis „Škoda".

Per susidūrimą nestipriai apgadinti automobiliai, žmonės nenukentėjo.

Situaciją, kaip  įprasta tokiais atvejais, buvo galima greitai išspręsti vairuotojams užsipildžius eismo įvykio deklaracijas. Juolab, abu vairuotojai buvo blaivūs, o ir automobiliai apgadinti labai nežymiai.

Tačiau automobilio „Škoda" vairuotoja niekaip nenorėjo pripažinti savo kaltės. Patruliams teko iškviesti kelių policijos pareigūnus. Šie į tarnybinio policijos automobilio galą atsitrenkusiai vairuotojai priminė Kelių eismo taisyklių punktus, kuriais iš vairuotojų reikalaujama pasirinkti tokį greitį ir atstumą iki priekyje važiuojančios transporto priemonės, kad iškilus netikėtai kliūčiai kelyje būtų galima bet kuriuo momentu sustabdyti savo vairuojamą transporto priemonę.

Nepaisant to vilnietė pareigūnams vis bandė įrodyti, kad kaltė abipusė.

„Tai gal dar pėsčiuosius teks apkaltinti dėl avarijos", - vairuotojos užsispyrimo negalėjo suprasti pareigūnai.

Perspėję, kad automobilio „Škoda" vairuotojai teks mokėti baudą, kelių policijos pareigūnai pradėjo matuoti eismo įvykio vietą ir braižyti avarijos schemą. Tuo pat metu moteris, su kažkuo pasikonsultavusi telefonu, netikėtai nusileido. Ji pripažino savo kaltę.

Vairuotojams beliko užsipildyti eismo įvykio deklaracijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.