Iš avarijos pasprukusiam telšiškiui pareigūnai paruošė staigmeną

Kitą automobilį apgadinęs ir iš avarijos vietos pasprukęs telšiškis tikėjosi pergudrauti pareigūnus. Nežinodamas, kad pareigūnai jau surado jo apdaužytą mašiną, vyras atsisakė bendrauti su pareigūnams. Šiems beliko įžūlaus vairuotojo automobilį išsivežti.

Policijai pavyko surasti iš avarijos vietos nuvažiavusį automobilį „Toyota Corolla“.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Policijai pavyko surasti iš avarijos vietos nuvažiavusį automobilį „Toyota Corolla“.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 25, 2014, 1:48 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:30 AM

Kaip informuoja Telšių apskrities VPK, pirmadienio popietė ne itin maloni buvo telšiškei A.C. (g. 1986 m.) – buvo apgadintas Telšiuose, Turgaus a. automobilių stovėjimo aikštelėje, stovėjęs jos „Mercedes-Benz“. Į stovinčią transporto priemonę atsitrenkęs atbuline eiga važiavusio „Toyota Corolla“ vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino apie tai nepranešęs policijai.

Į įvykio vietą nuvykę Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai, išsiaiškinę visas aplinkybes ir apklausę įvykį mačiusius liudytojus, suskubo ieškoti pasišalinusio automobilio ir jo vairuotojo.

Pareigūnai apibūdintus požymius atitinkantį automobilį aptiko Telšės g. esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje. Akivaizdžiai buvo matyti, kad automobilis ką tik po eismo įvykio – buvo apgadintas dešiniojo šono galinis žibintas.

Nustatyta, kad iš įvykio vietos pasišalinusio automobilio „Toyota Corolla“ savininkas – 49-erių L.J., gyvenantis Telšiuose. Susisiekus su juo telefonu, galimai eismo įvykį padaręs ir iš jo vietos pasišalinęs vyras pareigūnams atsisakė pasakyti savo buvimo vietą ir teigė nežinantis, kur šiuo metu jo automobilis.

Nepavykus susitikti su automobilio savininku, „Toyota Corolla“ buvo nugabenta į saugojimo aikštelę, o iš eismo įvykio vietos paimtos pasišalinusio automobilio žibinto dalys bei likusios dažų detalės.

Automobilio savininkui nuo gresiančios atsakomybės išsisukti nepavyks – jam gresia piniginė bauda iki 4 tūkst. litų ir teisės vairuoti transporto priemones atėmimas iki penkerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.