Pervažoje sužalotą ukrainietį pakirto ne traukinys, o alkoholis

Ketvirtadienį į Respublikinę Šiaulių ligoninę iš V.Bielskio gatvėje esančios Gubernijos geležinkelio pervažos buvo pristatytas sąmonės netekęs Ukrainos pilietis 30 metų Y.S., kuris dėl galvos traumos buvo iškart paguldytas į reanimacijos skyrių.

Iš pradžių ukrainietis buvo paguldytas į chirurginės reanimacijos skyrių.<br>G.Šiupario asociatyvi nuotrauka
Iš pradžių ukrainietis buvo paguldytas į chirurginės reanimacijos skyrių.<br>G.Šiupario asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

2014-03-28 10:52, atnaujinta 2018-02-15 01:19

Paaiškėjo, kad vienoje Šiaulių įmonėje tolimųjų reisų vairuotoju dirbantis ukrainietis nukentėjo ne nuo traukinio, o nuo išgerto didelio alkoholio kiekio, dėl kurio nebegalėjo išlaikyti pusiausvyros.

Netoli Gubernijos geležinkelio pervažos paeiti sunkiai begalintį vyriškį geležinkeliečiai pastebėjo apie 11 valandą. Pamatę, kaip vyras kelis kartus skaudžiai nugriuvo, geležinkeliečiai iškvietė greitąją pagalbą.

Greitosios medikus stipriai girtas ukrainietis pasitiko agresyviai nusiteikęs. Iš pradžių medikus jis apmėtė žolių kuokštais.

Į ligoninę Y.S. jau buvo atvežtas komos būsenos. Medikai nustatė, kad į komą vyriškis paniro ne dėl galvos traumos, o dėl girtumo.

Galvą susižalojusį užsienietį medikai iškart patalpino į chirurginės reanimacijos skyrių.

Atsidūrus ligoninėje ukrainiečio sveikatos būklė ėmė sparčiai gerėti. Po penkių renanimacijos palatoje praleistų valandų Y.S. buvo perkeltas į neurochirurgijos skyrių.

Dar po dviejų valandų ukrainietis ėmė veržtis lauk tvirtindamas, kad jam nėra kada gulėti ligoninėje, nes reikia važiuoti į reisą.

Medikams vis dėlto pavyko įkalbėti vyriškį likti palatoje ir tęsti gydymą.

Ligoninėje jį aplankiusiems ir apklaususiems pareigūnams Y.S. tvirtino, kad susižalojo pats ir niekam pretenzijų nereiškė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.