Girta moteris su „Chrysler“ apdaužė mašiną ir „Maximos“ sieną

Vilniuje – ne kasdien pasitaikantys du eismo įvykiai. Trečiadienį apie 19 val. V.Grybo gatvėje, akivaizdžiai girtos moters vairuojamas „Chrysler“ automobilis atsitrenkė į parduotuvės „Maxima“ sieną. Kiek vėliau paaiškėjo, kad tai ne pirmas jos nuotykis.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Apr 2, 2014, 8:08 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:26 PM

Pasak įvykį mačiusių liudytojų, jau važiuojant V.Grybo gatve moters automobilis vingiavo po gatvę. Privažiavusi parduotuvę, ji bandė pasistatyti automobilį, tačiau laiku nesustabdžiusi mašinos atsitrenkė į parduotuvės sieną.

Vienas įvykį matęs žmogus iš karto atėmė automobilio raktelius, nes pastebėjo, kad moteris yra neblaivi. Ji prašė nekviesti policijos ir greitosios pagalbos. Nepaisydami jos prašymų įvykį stebėję žmonės iškvietė pareigūnus. Atvažiavo ir greitosios pagalbos medikai, tačiau paaiškėjo, kad jų pagalbos nereikia, vairuotoja nenukentėjo.

„Visa laimė, kad tuo metu ant šaligatvio nebuvo pėsčiųjų, nes automobilis juos būtų tikrai sužalojęs“, – vėliau lrytas.lt žurnalistui sakė įvykio liudytojai.

Atvažiavę pareigūnai patikrino vairuotojos girtumą. Kelis kartus ji bandė pūsti į alkoholio matuoklį, bet vis nesėkmingai. Galiausiai jai tai pavyko. „Chrysler“ vairuotojai nustatytas net 1, 77 promilės – vidutinis girtumas.

Paaiškėjo, kad tai ne pirmas išgėrusios moters eismo įvykis tą dieną. Prieš tai ji jau buvo pasižymėjusi gatvėje, kurioje gyvena.

Netoli V.Grybo gatvės esančioje Debesijos gatvėje ji apgadino automobilį „Jeep Grand Cherokee“ ir nuvažiavo.

Kaimynai sako, kad apgadintas automobilis priklauso politiko Rolando Pakso žento Aivaro Stumbro tėvui.

Ir automobiliai, ir parduotuvės siena apgadinti nežymiai. Pareigūnai girtai moteriškei vairuoti nebeleido. Jos automobilis nugabentas į policijos aikštelę, o pati vairuotoja bus baudžiama už tai, kad vairavo neblaivi, taip pat už tai, kad sukėlė eismo įvykį ir pabėgo iš avarijos vietos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.