Loti pradėjęs šuo sukėlė avariją, per kurią nulaužtas stulpas

Tik per laimingą atsitiktinumą niekas nenukentėjo ketvirtadienį Vilniuje per avariją judrioje Ukmergės gatvėje. Aiškėja, kad avarija įvyko dėl staiga smarkiai loti pradėjusio šuns, kurio šeimininkė dėl to staiga sustabdė savo automobilį.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2014-04-03 14:57, atnaujinta 2018-02-14 21:57

Incidentas jau po vidurdienio įvyko Ukmergės gatvėje, kylant į kalną. Kaip vėliau sakė avariją patyrusio autobusiuko „Mercedes Benz“, pažymėto siuntų bendrovės DPD logotipais, vairuotojas, jis pirma eismo juosta važiavo nuo centro. Priešais važiavęs lengvasis automobilis „Toyota Yaris“ kalno viduryje netikėtai staiga sustojo, jo vairuotoja įjungė avarines šviesas.

Siuntų autobusiuko vairuotojas teigė, kad vengdamas susidūrimo jis buvo priverstas vairą sukti į dešinę. „Mercedes Benz“ šiek tiek kliudė lengvojo automobilio galinį sparną, nuvažiavo nuo kelio, nulaužė stulpą ir, užlėkęs ant stataus šlaito, pavojingai pasviro.

Žmonės per incidentą nenukentėjo.

„Mercedes Benz“ vairuotojas, iššokęs iš savo mašinos, nuskubėjo prie staiga sustojusio automobilio. Jo vairuotoja pasiteisino, kad kylant į kalną staiga smarkiai loti pradėjo jos šuo. Esą dėl to ji staiga ir sustojo vidury gatvės.

Aiškintis  aplinkybių į įvykio vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?