Naujos tragedijos detalės: prieš gaisrą kelias dienas girtauta

Pamažu aiškėja Vilniaus daugiabutyje kilusio tragiško gaisro, per kurį naktį iš penktadienio į šeštadienį žuvo du žmonės, naujos detalės. Pasak policijos, prieš nelaimę bute kelias dienas buvo girtaujama, kilo muštynės.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Apr 6, 2014, 12:51 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:33 PM

Lrytas.lt jau skelbė, kad gaisras-vilniaus-daugiabutyje-zuvo-du-zmones.htm"="">gaisras-vilniaus-daugiabutyje-zuvo-du-zmones.htm"" target="_blank">naktį iš penktadienio į šeštadienį, apie apie 0 val. 56 min., Vilniuje, Savanorių pr., kilo gaisras devynių aukštų gyvenamajame name. Į įvykio vietą atskubėjus ugniagesiams, butas septintame aukšte degė atvira liepsna.

Per incidentą išdegė vienas kambarys, aprūko koridorius ir virtuvė. Išdegusiame kambaryje apie 1 val. 19 min. ugniagesiai rado du žuvusius žmones. Kūnai smarkiai apdegę, iš karto po įvykio gelbėtojai net negalėjo nurodyti žuvusiųjų lyties. Jų tapatybės tikslinamos iki šiol.

Įvykio vietoje medikų pagalbos prireikė dar dviem žmonėms. Vienam pagalba buvo suteikta įvykio vietoje, kitas nuvežtas į ligoninę.

Sekmadienio rytą Policijos departamentas pranešė, kad į ligoninę buvo nuvežta neblaivi ir dėl galvos bei veido sumušimų paguldyta stebėti R.P. (gimusi 1971 m.). Moteris paaiškino, kad bute kelias dienas vyko išgertuvės. Moteris teigia girtavusi su dviem vyriškiais, kurie ją sumušė.

Policija nepraneša, kada tiksliai moteris buvo sumušta. Tačiau žinoma,kad į ligoninę ji nuvežta po to, kai kilo gaisras.

Policija informuoja, kad buto savininkas dar tikslinamas. Žuvusiųjų lytis ir tapatybė taip pat tikslinama.

Gesinant gaisrą ugniagesiai iš daugiabučio evakavo devynis namo gyventojus. Dalis daugiabutyje gyvenančių žmonių į lauką išėjo patys.

Ikiteisminis tyrimas tęsiamas. Pareigūnai bando nustatyti gaisro priežastis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.