Nuo smūgio į galą ugniagesio „Opel“ Vilniuje vertėsi 4 kartus

Namo po tarnybos važiavęs ugniagesys gelbėtojas Vilniaus pakraštyje pateko į avariją ir buvo nesunkiai sužalotas. Jo automobilį taranavo iš galo pasivijusi kita mašina.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2014-04-06 11:22, atnaujinta 2018-02-14 20:36

Incidentas apie 7 val. 48 min. įvyko Nemenčinės pl. ties visuomeninio transporto stotele „Karačiūnai“. Į Vilniaus m. priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos 7-os komandos pamainos vado automobilį „Opel Vectra“ įsirėžė iš galo jį prisivijęs „Ford Focus“.

Nuo smūgio „Opel“ vertėsi keturis kartus. Po avarijos ugniagesys buvo nesunkiai sužalotas. Iš apsivertusio automobilio jis išsiropštė pats, greitosios pagalbos medikai pagalbą jam suteikė įvykio vietoje.

Automobiliu „Ford“ važiavo jaunuolių kompanija. Iš karto po avarijos buvo neatmetama, kad vaikinai galėjo būti neblaivūs. Ar „Ford“ vairuotojas buvo blaivus, dar aiškinamasi.

Abi į avariją patekusios mašinos smarkiai suniokotos. Nė viena jų savarankiškai važiuoti jau nebegalėjo. Jas iš įvykio vietos išgabeno techninės pagalbos sunkvežimiai.

Vilniaus policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą.

Pirmadienį Policijos departamentas patvirtino, kad „Ford“ vairuotojas galėjo būti neblaivus.

Kaip rašoma pranešime, apie 7 val. 48 min. Vilniuje, Nemenčinės pl., netoli Talkos Sodų 4-osios g., automobilis „Ford Focus“, kurį vairavo kaip įtariama neblaivus S.S. (gim. 1992 m.), atsitrenkė į priekyje ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Opel Vectra“, kurį vairavo neuniformuotas ne tarnybos metu blaivus Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos vyr. leitenantas V.J. (gim. 1985 m.).

Automobilis „Opel Vectra“ nuo smūgio nuvažiavo nuo kelio, apvirto ir užsidegė.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Opel Vectra“ vairuotojas, kuris dėl krūtinės sumušimo ir kaklo raumenų patempimo gydomas ambulatoriškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.