Po smūgio į mašiną motociklininkas Zarasuose nuskriejo 20 metrų

Sekmadienio pavakare susidūręs su automobiliu Zarasuose sunkiai nukentėjo motociklininkas. Liudininkai praneša, kad po smūgio motociklininkas į šoną nuskriejo apie 20 metrų.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2014-04-07 01:14, atnaujinta 2018-02-14 20:21

Kaip portalą lrytas.lt informavo avarijos liudininkas Povilas, sekmadienį apie 16 val. Zarasuose susidūrė motociklas ir lengvasis automobilis. Po smūgio motociklininkas į šalį nuskriejo apie 20 metrų. Jo motociklas atsidūrė griovyje.

„Motociklininko draugai spėjo atvykti į įvykio vietą greičiau, nei greitoji“, - pranešė įvykio liudininkas.

Zarasų policijos komisariato budėtojai portalo lrytas.lt žurnalistui patvirtino liudininko informaciją. Pasak pareigūnų, avarija įvyko D.Bukonto g. Jaunas motociklininkas susidūrė su automobiliu „Opel“, ant kurio buvo pritvirtinti latviški valstybiniai numeriai. Sužalotą vaikiną greitosios pagalbos medikai skubiai išvežė į ligoninę Visagine.

„Tačiau tikslios informacijos apie jo sužalojimus iš medikų mes dar negavome“, - sakė pareigūnai.

Pasak policijos budėtojų, avarijos aplinkybės irgi iki galo neaiškios. Jos turėtų paaiškėti per ikiteisminį tyrimą, kuris jau pradėtas.

Nuo smūgio smarkiai apgadintas ir lengvasis automobilis. Jo priekis beveik visiškai nuplėštas.

Pirmadienį Utenos apskrities VPK pateikė šiek tiek išsamesnę informaciją apie šią avariją. Kaip rašoma policijos pranešime, sekmadienį apie 15 val. 40 min. Zarasuose, D.Bukonto g., Zarasų r. gyventojas S.T. (gim. 1986 m.), vairuodamas broliui priklausantį motociklą, atsitrenkė į staiga į pagrindinį kelią išvažiavusį ir jo nepraleidusį automobilį, vairuojamą Latvijos Respublikos pilietės D.L. (gimusi 1973 m.).

Nukentėjęs motociklininkas S.T. paguldytas į ligoninę, o automobilyje važiavusiai vairuotojos dukrai L.L. (gimusi 2002 m.) diagnozuotas veido ir dešinio kelio sumušimas.

Pirminiais duomenimis abu vairuotojai blaivūs.

Lengvojo automobilio vairuotoja apklausta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.