Policija: Vilniuje apie bombą blevyzgojęs girtuoklis kliedi

Viename iš Vilniaus prekybos centrų apsaugos sulaikytas visiškai girtas vyras pareiškė, kad parduotuvė gali būti užminuota. Tačiau vyras buvo tiek girtas, kad jo kliedesiais pareigūnai nepatikėjo.

Vilniaus policija kliedinčiu girtuokliu nepatikėjo.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus policija kliedinčiu girtuokliu nepatikėjo.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Apr 7, 2014, 11:21 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:45 PM

Incidentas apie 21 val. 30 min. įvyko vienoje iš Lazdynuose esančių parduotuvių. Apsauga čia sulaikė vos ant kojų pastovintį girtą vyrą. Šis pareiškė, kad prekybos centras užminuotas, todėl apsauga iškvietė policijos pareigūnus.

Paaiškėjo, kad su kliedinčiu vyriškiu visiškai neįmanoma susišnekėti. Patruliams jis sakė, kad viena bomba jam „prieš akis jau sprogo“, todėl jis mano, jog bombų gali būti ir daugiau.

„Visiška koma“, - vyriškio būseną įvertino pareigūnai.

Kol policijos patruliai bandė aiškintis su sulaikytuoju, parduotuvė baigė darbą ir 22 val. užsidarė. Policija, įvertinusi sulaikytojo būseną, nusprendė, kad pranešimas apie sprogmenį – visiški kliedesiai. Todėl planas „Skydas“ nebuvo įvestas, išminuotojai į įvykio vietą nebuvo kviečiami.

Vyras sulaikytas ir išsiblaivyti nuvežtas į policijos komisariatą. Čia vyrui nustatytas vidutinis girtumas. Tačiau pareigūnai su juo toliau aiškinsis tik po to, kai šis galės adekvačiai vertinti situaciją, į kurią papuolė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.