Vilniuje beteisio vairuotojo „Audi“ partrenkė 12 m. dviratininkę

Per avariją Vilniuje sužalota dvylikametė dviratininkė. Ją Žvėryne kliudė ir sužalojo automobilis „Audi“. Mergaitė nuvežta į ligoninę, o vairuotojas, kaip paaiškėjo, neturi teisės vairuoti, nes ji iš jo buvo atimta, o pasibaigus draudimo vairuoti terminui, vyras tiesiog nesusitvarkė reikalingų formalumų.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Apr 7, 2014, 9:36 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:45 PM

Pranešimą apie avariją Pušų g. ir Kęstučio g. sankryžoje policija gavo 20 val. 07 min. Pareigūnams buvo pranešta, kad automobilis „Audi“ partrenkė dvylikos metų mergaitę. Pasak pranešėjų, mergaitė ir jos dviratis guli ant žemės greta pėsčiųjų perėjos.

Į įvykio vietą nusiųsti policijos patruliai ir greitosios pagalbos medikai. Gydytojai įtarė, kad mergaitei lūžo koja. Ji skubiai išvežta į vaikų ligoninę Santariškėse.

Paaiškėjo, kad automobilio vairuotojas neturėjo teisės vairuoti. Jis pats neneigia, kad savo laiku „pragėrė“ vairuotojo pažymėjimą. Pasibaigus draudimo vairuoti terminui, po kurio jis galėjo atgauti teises, vyriškis tiesiog nesusitvarkė formalumų, kad vėl galėtų sėsti prie vairo. Tačiau tai nesutrukdė jam pirmadienio vakarą kažkur važiuoti.

Paaiškėjus šioms aplinkybėms, pareigūnai įvykio vietoje iš karto vyriškiui uždraudė sėstis prie vairo. Pasak pareigūnų, vyriškis vairuoti neturi teisės.

Ar „Audi“ vairuotojas pirmadienio vakarą buvo blaivus, paaiškės ištyrus jo kraują. Vyriškį pareigūnai išsivežė su savimi - visų pirma paimti kraujo mėginių, vėliau jis turėtų būti apklaustas.

Automobilis „Audi“ techninės pagalbos sunkvežimių nugabentas į policijos saugomą aikštelę.

Vilniaus policija dėl įvykio pradėjo tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.