Mįslingai dingusio jaunuolio kūnas rastas tvenkinyje

Viltis pamatyti gyvą sūnų praėjusį sekmadienį Grūšlaukės kaime (Kretingos r.) pradingusio aštuoniolikmečio Dovydo Barasos artimiesiems išblėso antradienio rytą.

Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

2014-04-08 12:37, atnaujinta 2018-02-14 19:33

Dar kartą apieškoję tvenkinį, prie kurio jaunuoliai šventė vaikino gimtadienį, ugniagesiai apie 10 valandą aptiko nuskendusio D.Barasos kūną.

Skenduolis tvenkinyje buvo surastas netoli lauko pavėsinės, kurioje vyko gimtadienio pokylis. Kūnas gulėjo vandens telkinio dugne apie 15–20 metrų nuo kranto.

Iki šio momento vaikino artimieji dar gyveno viltimi, nes naktį iš šeštadienio į sekmadienį prieš vidurnaktį tėvams paskambinusio D.Barasos mobiliojo telefono signalą buvo užfiksavęs už 10 kilometrų netoli Salantų esantis mobiliojo ryšio operatoriaus bokštas.

Buvo manoma, kad po šventės vienas prie tvenkinio likęs vaikinas gimtadienį pratęsė kitur.  Juo labiau kad tuo metu kaime buvo pastebėtas kažkoks automobilis, kuriuo jaunuolis galėjo išvažiuoti.

Pirmadienį Grūšlaukės kaimo bendruomenė kartu su pareigūnais apieškojo tvenkinio prieigas.  Jaunuolį buvo tikimasi rasti krante prie tvenkinio, kurį apėjęs jis būtų grįžęs namo, mat iki jų nuo tos vietos – vos kilometras.

Kaip plaukti nemokantis vaikinas tvenkinyje atsidūrė tolokai nuo seklaus kranto, aiškinasi policijos pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.