Panevėžio aplinkkelyje susidūrus 4 automobiliams sužeista 15-etė

Antradienio vakarą Panevėžio aplinkkelyje susidūrė net keturi automobiliai. Per avariją nukentėjo penkiolikmetė.

Panevėžio aplinkkelyje susidūrė net keturi automobiliai.<br>U.Mikaliūno nuotr.
Panevėžio aplinkkelyje susidūrė net keturi automobiliai.<br>U.Mikaliūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2014, 7:18 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 3:50 PM

Incidentas važiuojant Pasvalio link, už Berniūnų sankryžos, įvyko prieš 18 val. Čia susidūrė net keturi automobiliai - „Toyota Avensis“, „Seat Alhambra“, visureigis „Volkswagen“ ir dar vienas automobilis „Toyota“. Ši rėžėsi į galą ta pačia kryptimi važiuojančiam automobiliui „Toyota“, jis atsitrenkė į „Seat“, mašinos kliudė ir visureigį.

Per susidūrimą nukentėjo nepilnametė, jai prireikė medikų pagalbos.

Policija tik pradėjo tyrimą ir aiškinasi nelaimės aplinkybes. Kaip spėjama, bent trys į avariją patekę automobiliai važiavo ta pačia kryptimi.

Kol kas žinoma tiek, kad nelaimė įvyko vietoje, kurioje žvyrkelis (šalutinis kelias) kertasi su pagrindiniu keliu. Greta gyvenantys žmonės tvirtina, kad ši sankryža yra labai nesaugi, įsukti į pagrindinį kelią čia būna labai sudėtinga.

Vietos gyventojai sako nuolat prašantys, kad šioje vietoje būtų įrengtos lėtėjimo ir greitėjimo juostos, tačiau kol kas to niekas nesiruošia daryti.

Trečiadienio rytą Panevėžio policija išplatino pranešimą, kuriame pranešė, jog avariją sukėlė mažai patirties turinti vairuotoja.

Kaip rašoma pranešime, antradienį apie 17 val. 50 min. Panevėžio r., Panevėžio aplinkkelio 9 km, B.P. (gimusi 1994 m.), vairuodama automobilį „Toyota Avensis“, nepasirinko saugaus greičio, atstumo ir atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį ir pristabdžiusį automobilį „Toyota Avensis“, kurį vairavo N.K. (gimusi 1960 m.).

Nuo smūgio „Toyota Avensis“ atsitrenkė į dešinėn sukantį automobilį „Seat Alhambra“, vairuojamą D.B. (gim. 1975 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Toyota Avensis“ 15-metė keleivė, kuriai ligoninėje nustatytas nugaros sumušimas, galvos sumušimas, paskirtas ambulatorinis gydymas.

Automobilių vairuotojai vairavo blaivūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.