Tauragės rajone automobilis rėžėsi į medį, 2 žmonės - be sąmonės

Šeštadienį po pietų Tauragės rajone, Žygaičių seniūnijos Girininkų kaime, per eismo įvykį nukentėjo keturi žmonės.

Tauragės rajone per eismo įvykį nukentėjo keturi žmonės.<br>E.Baronaitės nuotr.
Tauragės rajone per eismo įvykį nukentėjo keturi žmonės.<br>E.Baronaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Baronaitė, Reda Cibulskytė

Apr 19, 2014, 5:41 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:56 PM

Pasak Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčios pareigūnės, automobilis „Audi 100” važiuodamas nuo link Tauragės atsitrenkė į medį.

Tauragės apskrities priešgaisrinės Kęsčių tarnybos ugniagesių komandos atstovas teigė, kad automobilis „Audi 100” važiavo žvyrkeliu, pasitaikė kalvota vieta, vairavęs vyras nesuvaldė transporto priemonės ir dėl to įvyko nelaimė.

Eismo įvykis nutiko apie 16 val. 14 min., pravažiavus 12 kilometrų nuo Tauragės.

Tauragės pareigūnai lrytas.lt teigė, kad per avariją buvo sužaloti keturi žmonės, dar vieną iš automobilio turėjo išvaduoti ugniagesiai-gelbėtojai. Du žmonės į ligoninę išvežti be sąmonės. Pareigūnų duomenimis, į ligoninę iš viso išvežti trys asmenys, vienas patyrė įvairius kūno nubrozdinimus.

Pasak Kęsčių ugniagesių komandos atstovo, visi keturi automobiliu važiavę žmonės patyrė galvos traumas.

Apie nelaimę, kuri įvyko šalia kapinių ir negyvenamos sodybos, policijai pranešė pro šalį važiavusi moteris. Kas vairavo automobilį, neaišku.

Atvykus greitosios medicinos pagalbos medikams, gaisrininkams, du maždaug trisdešimties metų vyrai gulėjo šalia žvyrkelio, vienas vyras vaitojo automobilyje.

Jis sėdėjo šalia vairuotojo keleivio pusėje ir buvo prispaustas. Ketvirtasis vyras stovėjo prie sudaužytos mašinos. Kad neįsipliekstų gaisras, ugniagesiai atjungė prieš dvidešimt metų pagamintos „Audi 100” dujų įrangą, išlaisvino prispaustą sunkiai sužalotą keleivį. Kai jis išlipo iš automobilio, jam iš ausų ėmė bėgti kraujas.

Prie avarijos vietos susirinkę žmonės teigė, jog į Tauragę lėkęs vairuotojas, leisdamasis nuo nedidelio kalno, nepasirinko saugaus greičio, automobilį sumėtė ir šis trenkėsi į medį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.