Vilniuje įgriuvo parduotuvės „Norfa“ lubos

Šeštadienį į prekybos centrą užsukę pirkėjai ne juokais sunerimo. Nemenčinės plente, Gvazdikų sodų 1-oje g. esančioje „Norfa“ parduotuvėje įgriuvo pakabinamos lubos.

„Norfoje“ įgriuvo pakabinamos lubos.<br>Skaitytojo nuotr.
„Norfoje“ įgriuvo pakabinamos lubos.<br>Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 19, 2014, 2:28 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:59 PM

Lubų stakta įgriuvo alaus ir stipriojo alkoholio skyrių praėjime. Kaip portalui lrytas.lt pabrėžė „Norfos“ atstovas spaudai Darius Ryliškis, įgriuvo viena lubų pusė. Jis teigė, kad silpna buvo pakabinama konstrukcija, tai nebuvo pagrindinė pastato siena ar atraminė konstrukcija.

Į parduotuvės salę įvirtusios lubos atsirėmė į šaldytuvą. Dėl saugumo, į stipriojo alkoholio skyrių buvo neįleidžiami klientai. Įvykio aplinkybes aiškinasi parduotuvės administracija.

Primename, kad tai jau ne pirmas atvejis, kai prekybos vietoje įgriūna pakabinamos lubos. Praėjusį savaitgalį lubos įvirto prekybos centre „Ozas“ esančioje batų parduotuvėje „Tamaris“. Į vidų nukrito labai didelis lubų plotas. Šios parduotuvės administracija portalui lrytas.lt teigė, kad nelaimė įvyko dėl statybinio broko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.