Ant molo koją sulaužiusį žveją pasieniečiai pargabeno keturračiu

Atskubėję keturračiu motociklu į Smiltynę pasieniečiai gelbėjo klaipėdietį, kuris žvejodamas nuo molo paslydo ir susilaužė koją. Krante VSAT pareigūnai nukentėjusįjį perdavė medikams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2014, 1:02 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:38 PM

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, pirmadienio pavakarę VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės Kopgalio užkardos pasieniečiai pastebėjo link pietinio molo skubančius greitosios pagalbos ir ugniagesių gelbėtojų automobilius. VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad ant molo yra koją susilaužęs vyras. Ugniagesiai gelbėtojai negalėjo saugiai nukelti nukentėjusio žvejo, todėl pasieniečiai į įvykio vietą išvyko keturračiu motociklu.

Traumą patyrusį 55 m. klaipėdietį pasieniečiai atnešė ir įkėlė į keturratį. Vyras skubiai buvo pargabentas į krantą ir perduotas medikams.

Balandžio pradžioje panaši nelaimė buvo ištikusi nuo molo žvejojusį marijampolietį. Tada pasieniečių įgula į krantą nukentėjusįjį pargabeno laivu ant oro pagalvės „Viesulas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.