Šalia Vilniaus – siaubinga kaktomuša, sužeisti du žmonės

Antradienio vidurdienį Vilniaus pakraštyje esančioje Liepkalnio gatvėje, ties Kuprioniškių kaimu, susidarė didžiulės automobilių spūstys – judrų kelią paralyžiavo didžiulė avarija. Per incidentą nukentėjo du žmonės.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Apr 22, 2014, 1:50 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:38 PM

Pirminiais duomenimis, apie 12 val. 26 min. Liepkalnio g., greta viešojo transporto stotelės „Kuprioniškių“, kaktomuša susidūrė krovininis automobilis ir „Toyota Avensis". Pareigūnai pranešė, kad eismo įvykio metu sužeisti abiejų automobilių vairuotojai. „Avensis" vairuotoją iš automobilio, panaudoję gelbėjimo įrangą, ištraukė ugniagesiai.

Per avariją taip pat apgadintas dar vienas krovininis automobilis „Mercedes". Jo vairuotojas pasakojo, kad „Toyota Avensis" aplenkė jo vairuojamą automobilį ir trenkėsi į priešais atvažiuojantį sunkvežimį. Šis po smūgio dar atsitrenkė į „Mercedes".

„Mačiau veidrodėlyje mašiną... Staiga ji dingo. Smūgis, mane kliudė... Viskas įvyko per sekundės dalį. Čia autobuso stotelė. Autobusas su keleiviais stovėjo. Aš net pasitraukti neturėjau vietos. Nors ir nebūčiau spėjęs. Viskas taip greitai įvyko“, – įvykio vietoje vėliau lrytas.lt žurnalistui pasakojo sunkvežimio „Mercedes" vairuotojas.

Per incidentą abu kaktomuša susidūrę automobiliai sumaitoti labai smarkiai. Įvykio vieta po susidūrimo atrodė siaubingai – visur mėtėsi automobilių nuolaužos, iš mašinų tiekėjo degalai.

Dėl eismo įvykio susidarė automobilių spūstys. Jos nusidriekė ir nuo Vilniaus, ir sostinės link. Pareigūnai avarijos vietoje buvo priversti reguliuoti eismą.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.