Pasvalio r. ūkininko nelaimė: liepsnose žuvo kiaulės ir galvijai

Didžiulis gaisras Pasvalio rajone nusiaubė ūkininko sodybą. Liepsnose su visu turtu pražuvo ne tik keli pastatai, bet ir kiaulės bei galvijai. Dar kelis pastatus ir dvi kiaules ugniagesiams pavyko išgelbėti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-23 19:57, atnaujinta 2018-02-14 12:19

Kaip lrytas.lt sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, 14 val. 32 min. gautas pranešimas, kad Pasvalio r., Žiližių kaime užsiliepsnojo ūkininko sodyba. Į gaisro vietą buvo nusiųsti trys gaisriniai automobiliai.

Atvykę nurodytu adresu ugniagesiai rado liepsnojantį ūkinį pastatą ir prie jo priblokuotą daržinę. Ugnis jau buvo užgriebusi ir čia pat esantį gyvenamąjį namą.

Gelbėtojai teigia, kad ugnis sunaikino ūkinį ir daržinę, tačiau pavyko apsaugoti gyvenamąjį namą. Name tik apdegė perdanga ir viduje buvę daiktai. Taip pat išsaugoti keturi mediniai įvairios paskirties pastatai, esantys netoli sudegusio ūkinio.

Sudegusiame ūkiniame pastate taip pražuvo dvi karvės, septynios kiaulės, jautis, telyčia, sudegė kelios tonos šieno, įvairūs ūkio rakandai. Tačiau gelbėtojams nuo ugnies dar pavyko išgelbėti dvi kiaules.

Prieš 19 val. ugniagesiai vis dar dirbo nelaimės vietoje.

Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Gaisro priežastis kol kas nežinoma. Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.