Dujų balioną keitusios moterys sukėlė sprogimą

Dujų balioną bandžiusios keisti moterys Šakių rajone sukėlė sprogimą, po kurio kilo didelis gaisras. Po incidento ligoninėje atsidūrė trys moterys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2014, 10:58 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:02 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, pirmadienį apie 9 val. 30 min. Šakių r., Grinaičių kaime, O.Č. (gim. 1944 m.) gyvenamajame name, keičiant suskystintų dujų balioną, įvyko sprogimas ir kilo gaisras, kurio metu išdegė namo priestatas ir dalis stogo.

Per incidentą nukentėjo namo šeimininkė V.K. (gimusi 1949 m.) bei M.M.B. (gimusi 1936 m.), kurios dėl 1-2 laipsnio viso kūno nudegimų paguldytos į ligoninę.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad į įvykio vietą atvykus gelbėtojams, mūrinis vieno aukšto namas degė atvira liepsna.

Ugniagesiai praneša, kad gaisro metu apdegė rankas ir veidą dvi moterys (gimusios 1944 m. ir 1949 m.), kurios paguldytos į ligoninės reanimacijos skyrių. Trečia moteris (gimusi 1936 m.) paguldyta į ligoninės traumatologijos skyrių.

Pasak gelbėtojų, gaisro metu nudegė namo stogas, išdegė virtuvė, koridorius, kambarys, išdužo kambario ir virtuvės langai, buvo sulieti kiti du kambariai. Išgelbėtas 8 metrų atstumu esantis ūkinis pastatas.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.