Vilniaus policininkams pavyko išgelbėti savižudį

Vilniaus policijos pareigūnai pirmadienį išgelbėjo nusižudyti bandžiusį vyrą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2014, 2:48 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:59 AM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, pirmadienio popietę bendruoju pagalbos telefonu 112 paskambinusi kaunietė pranešė, jog su ja telefonu susisiekęs G.I. (gim. 1961 m.) grasina pasikarti. Tikslaus vyriškio adreso pranešėja nežinojo, policijai buvo suteikta informacija, jog grasinantis atimti sau gyvybę asmuo nuomoja butą Vilniuje, kažkur Pilaitės mikrorajone.

Pagal Bendrojo pagalbos centro suteiktą informaciją apie galimą piliečio G.I. gyvenamąją vietą į minėtą butą nuvyko keturi Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato pareigūnai.

Buto duris atidarė neblaivus G.I., jis ant kaklo buvo apsivyniojęs galimai chalato diržą. Į pareigūnų klausimą, kodėl jam ant kaklo užvyniotas diržas, pilietis iš pradžių nenorėjo atsakyti, teigdamas, kad policijos pareigūnų jis nekvietė ir pagalba jam nereikalinga, tačiau vėliau nurodė, kad įvykus konfliktui su bendradarbiu, norėjo savo noru pasitraukti iš gyvenimo.

Pareigūnams užkirtus kelią galimai savižudybei, pilietis G.I. buvo perduotas Greitosios medicinos pagalbos brigadai – ji vyrą pristatė į Respublikinę Vilniaus psichiatrijos ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.