Vilniuje avariją sukėlė vėl staiga sunegalavęs vairuotojas

Greitosios pagalbos medikai Vilniuje į ligoninę nuvežė du žmones po to, kai pusamžis vyras prie vairo pasijuto blogai ir sukėlė avariją. Į ligoninę nuvežtas pats blogai pasijutęs vairuotojas ir kartu važiavusi moteris.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Apr 29, 2014, 4:36 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:58 AM

Incidentas apie 15 val. 05 min. įvyko S.Batoro g. Pirmą pranešimą apie avariją Vilniaus policijos budėtojai gavo iš atsitiktinai pro šalį važiavusių pareigūnų.

„Miesto link važiavome. Žiūrime – rūksta dulkės...“, - įvykio vietoje vėliau lrytas.lt žurnalistui sakė pareigūnai.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko tuomet, kai pusamžio vyro automobilis „VW Passat“, važiavęs miesto centro link, kirto žalią skiriamąją juostą ir išlėkė į priešingos krypties eismo juostą. Automobilis susidūrė su priešais važiavusiu „Volvo“. Šios mašinos vairuotojas vėliau sakė bandęs išvengti susidūrimo, tačiau nesėkmingai.

Paaiškėjo, kad avarija įvyko dėl to, jog „VW Passat“ vairuotojas staiga pasijuto blogai. Jis prarado automobilio kontrolę ir staiga išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą. Šiuo automobiliu be vairuotojo važiavo dar dvi moterys.

Po susidūrimo į avarijos vietą atskubėjo keli policijos ekipažai ir trys greitosios pagalbos automobiliai. Medikai į ligoninę iš karto išvežė vieną automobilio „VW Passat“ keleivę. Kita moteris nenukentėjo.

Avariją sukėlusio automobilio vairuotoją greitosios pagalbos medikai visų pirma pradėjo reanimuoti greta sudaužytų automobilių. Vėliau vyras buvo įkeltas į greitosios pagalbos mašiną ir ten gaivinamas toliau. Po kiek laiko jis nuvežtas į ligoninę. Automobilio „Volvo“ vairuotojas ir keleivis rimčiau nenukentėjo. Vyrai tik sakė,kad per susidūrimą susitrenkė rankas. Vilniaus policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.