Policija tiria moters susižalojimo keturračiu aplinkybes

Panevėžio rajono policija tiria 74 metų moters susižalojimo keturračiu aplinkybes.

Važiuodama atbuline eiga moteris nesuvaldė keturračio, trenkėsi į kieme sukrautą trinkelių krūvą ir susižalojo.<br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Važiuodama atbuline eiga moteris nesuvaldė keturračio, trenkėsi į kieme sukrautą trinkelių krūvą ir susižalojo.<br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

May 2, 2014, 12:58 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:55 AM

Ketvirtadienį 20 val. į Respublikinę Panevėžio ligoninę po eismo įvykio kreipėsi rajono gyventoja G.V. Jai buvo nustatytas dubens kaulų, kairės rankos spiralinio kaulo, alkūnės lūžiai. Nukentėjusioji gydoma Intensyviosios terapijos skyriuje.

Pasak policijos pranešimo, nuvykus į įvykio vietą, sodybą Panevėžio rajone, nukentėjusiosios žentas 52 metų A.G., kuriam nustatytas 1,57 promilės girtumas, paaiškino, jog tą pačią dieną 17 val., uošvei paprašius, leido jai važiuoti jam priklausančiu keturračiu motociklu „Kawasaki“ .

Važiuodama atbuline eiga moteris nesuvaldė transporto priemonės, trenkėsi į kieme sukrautą trinkelių krūvą ir susižalojo. Tačiau A.G., paskambinęs bendruoju pagalbos telefonu, nurodė, kad uošvė buvo sužalota, kai keturratį vairavo kitas žmogus, o ši buvo keleivė. Eismo įvykio aplinkybės tikslinamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.