„Audi“ rėžėsi į motociklų koloną ir medį: 1 žuvęs, 5 sužeisti

Vienas žmogus žuvo ir penki buvo sužaloti šeštadienį Kelmės rajone automobiliui „Audi“ įsirėžus į motociklininkų koloną, o vėliau nuvažiavus nuo kelio ir atsitrenkus į medį. Per incidentą žuvo automobilio vairuotojas, o ligoninėje atsidūrė kartu važiavęs keleivis ir keturi motociklais važiavę žmonės.

Per šią avariją Kelmės rajone vienas žmogus žuvo ir penki buvo sužaloti.<br>A.Kalvaičio nuotr.
Per šią avariją Kelmės rajone vienas žmogus žuvo ir penki buvo sužaloti.<br>A.Kalvaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 4, 2014, 11:37 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:34 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, šeštadienį apie 12 val. 30 min. Kelmės r., kelio Kelmė-Užventis 24 km, automobilis „Audi A6“, vairuojamas S.R. (gim. 1979 m.), įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir trenkėsi į priešais atvažiuojančią motociklų koloną. Po to automobilis nulėkė nuo kelio ir trenkėsi į medį.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio vairuotojas bei sužalotas kartu važiavęs T.K. (gim. 1981 m.), kuris dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Per avariją taip pat sužaloti motociklo „KMZ MT10-36“ vairuotojas M.L. (gim. 1985 m.). Jam ligoninėje nustatyta rankos plaštakos trauma.

Per avariją nukentėjusiam motociklo „Honda CB600“ vairuotojui M.Š. (gim. 1987 m.) medikai nustatė kojos traumą, tokią pačią traumą patyrė ir kartu važiavusi keleivė J.Š. (gimusi 1988 m.). Motociklo „Yamaha XVS1100“ keleivei S.K. (gimusi 1990 m.) irgi nustatyta kojos kelio trauma.

Visi nukentėjusieji paguldyti į Kauno ligoninę.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje redakcija sužinojo, kad žuvusio vairuotojo kūną iš į medį atsitrenkusio automobilio ištraukė ugniagesiai.

Pirmasis apie šią avariją lrytas.lt redakciją informavęs ir nuotraukų iš įvykio vietos atsiuntęs nelaimės liudininkas Andrius Kalvaitis praneša, kad greta esančio kaimo gyventojai vėliau tvirtino, jog nuo smūgio į medį automobilio „Audi A6“ keleivis T.K. „išskrido per priekinį automobilio langą“.

Avarijos aplinkybes tiria Kelmės policija, dėl įvykio pradėjusi ikiteisminį tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.