Baltijos jūroje įklimpusios kompanijos laukia nemalonumai

Sekmadienio naktį Baltijos jūros pakrantėje visureigiu važinėjęsi ir smėlyje įklimpę jaunuoliai prisišaukė nemalonumų – jie ne tik turės sumokėti baudą, kad važinėjosi automobiliu ten, kur stovi draudžiamieji ženklai, pažeidėjų kišenes paplonins ir aplinkosaugininkai.

Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

2014-05-04 11:01, atnaujinta 2018-02-14 08:34

Pagalbos į ugniagesius nebegalintys išvažiuoti vyrai kreipėsi apie pirmą valandą nakties. Automobilis „Land Rover“ su vardiniu numeriu „Macho“ buvo įstrigęs į smėlį Melnragėje, šalia Šiaurinio molo. Gelbėtojai išvilko mašiną į saugią vietą. Juo važinėjęsi keturi jaunuoliai buvo sušlapę ir sušalę. Automobilio savininku prisistatė esąs 28 metų vilnietis. Tačiau esą vairavo ne jis, o kažkoks Šarūnas, kuris neva išėjo ieškoti pagalbos ir negrįžo. Konkretesnius parodymus dviejų vyrų ir dviejų moterų kompanijai teks pateikti policijai. Visi jie buvo neblaivūs. Pažeidėjams už važiavimą draudžiamoje vietoje bus skirta bauda nuo 100 iki 300 litų. O už Baltijos jūros pakrantės apsaugos zonos režimo pažeidimą numatytos baudos nuo 500 iki 5000 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.