Biržuose paskendo užmaršaus vairuotojo automobilis

Biržuose netoli upės neatsargaus vairuotojo paliktas automobilis iškrėtė jam kiaulystę. Paliktas neįjungus stovėjimo stabdžio automobilis „Seat Cordoba“ atsidūrė Agluonos upėje. Jį ištraukti teko kviesti Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narus.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

May 5, 2014, 4:17 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:32 AM

Pranešimą apie Agluonos upėje, ties Tilto gatvės 20B namu nuskendusį automobilį Biržų policijos pareigūnai gavo sekmadienį apie 20 val. Nuvykus į vietą paaiškėjo, kad automobilis „Seat Cordoba“ nuskendo dėl apmaudžios vairuotojo klaidos. Kieme pasistatęs automobilį 30-metis biržietis D.J. neįjungė stovėjimo stabdžio. Automobilis ėmė riedėti ir nuo upės šlaito pūkštelėjo į šalia tekančią Agluonos upę.

Iškviestiems Biržų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiams automobilio ištraukti nepavyko – jis buvo 3 metrų gylyje. Tai padaryti pavyko tik tuomet, kai atvyko narai iš Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos. Skenduolis keturračiu iš vandens buvo traukiamas buksyru.

Baiminantis, kad iš nuskendusio automobilio gali pasipilti tepalai ar kiti naftos produktai, ugniagesiai upėje buvo pastatę bonines užtvaras, tačiau teršalai nepasklido.

Už tai, kad nesaugiai paliko automobilį, policija biržietį nubaudė 20 litų administracine bauda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.