Per avariją Vilniuje nukentėjo du vaikai

„Kiekvieną savaitę vis tas pats“, - apžiūrinėdamas sudaužytą automobilį atsiduso policininkas. Antradienio rytą Vilniuje judrioje Ukmergės g. susidūrus dviem automobiliams, į ligoninę nuvežti du vaikai. Avarija įvyko automobiliui „Škoda“ sukant į kairę ir bandant kirsti tris priešpriešinio eismo juostas.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

May 6, 2014, 9:07 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:08 AM

Incidentas Ukmergės g. apie 7 val. 31 min. įvyko ties posūkiu į prekybos centro aikštelę. Nors aplinkui judrioje gatvėje įrengta nemažai šviesoforų, vietoje, kurioje įvyko avarija, į kairę leidžiama sukti tiesiog tikintis, kad visi vairuotojai čia griežtai laikysis Kelių eismo taisyklių.

Kaip vėliau avarijos vietoje lrytas.lt sakė automobilio „Škoda“ vairuotoja, ji važiavo nuo miesto centro ir bandė sukti į kairę, į prekybos centro aikštelę.

„Automobiliai dvejose eismo juostose sustojo ir mane praleido. Pati nesuprantu, kaip viskas įvyko... paskutinėje eismo juostoje išniro automobilis „Rover“. Jis labai greitai važiavo“, - pasakojo vairuotoja.

Policija atkreipia dėmesį į tai, kad „Rover“ važiavo visuomeninio transporto A juosta. Tačiau tokią teisę automobilio vairuotoja turėjo. Automobiliu važiavo keturi žmonės.

Po susidūrimo „Rover“ buvo nublokštas ant šaligatvio, o „Škoda“ apsisuko ir sustojo.

Greitosios pagalbos medikai po avarijos į ligoninę nuvežė du vaikus, važiavusius automobiliu „Rover“. Ligoninėje 2006-aisiais ir 2010-aisiais metais gimusioms mergaitėms labai rimtų sužalojimų nenustatyta. Mažoji mergaitė buvo vežama automobilio kėdutėje, vyresnė važiavo tiesiog sėdėdama ant galinės sėdynės.

Kartu su vaikais į ligoninę nuvažiavo ir automobilį vairavusi jų mama. Moteris patyrė kojos traumą, ji į medikus žadėjo kreiptis vėliau, kai bus pasirūpinta jos mergaitėmis.

Automobilio „Rover“ keleivis ir automobilio „Škoda“ vairuotoja per incidentą nenukentėjo. Pareigūnai atkreipė dėmesį į automobilio „Škoda" vairuotojos ir kelių liudininkų pasakojimus, jog „Rover“ važiavo dideliu greičiu. Tačiau, pasak pareigūnų, kol kas akivaizdus faktas yra tas, jog sukdama į kairę „Škoda“, kaip to reikalauja KET, nepraleido tiesiai priešais važiuojančio kito automobilio.

Vilniaus policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą ir aiškinasi visas nelaimės smulkmenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.