Kėdainių r. išgelbėtą moteris, kuriai po 2 valandų grėsė mirtis

Kėdainiuose dingusią moterį spėta išgelbėti. Medikai teigia, kad laiku neradus neįgalios moters, ši būtų mirusi jau po poros valandų.

Medikai teigia, kad moterį spėta laiku išgelbėti. Po poros valandų jai grėsė mirtis.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Medikai teigia, kad moterį spėta laiku išgelbėti. Po poros valandų jai grėsė mirtis.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2014, 4:43 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:18 AM

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, trečiadienį vakare iš namų Kėdainiuose išėjo V.M. (gimusi 1961 m.). Moteris neįgali, vartoja vaistus, kurių išeidama nepasiėmė.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai, gavę šią informaciją, nedelsdami pradėjo moters paiešką. Kartu su pareigūnais dingusiosios ieškojo ir jos sesuo. Tačiau po visą naktį trukusių paieškos veiksmų V.M. rasti nepavyko. Ketvirtadienį iš ryto į pagalbą buvo pasitelktas Valstybės sienos apsaugos prie Lietuvos Respublikos Vidaus reikalų ministerijos Aviacijos rinktinės orlaivis, tačiau, juo atskridę pareigūnai paieškos veiksmų pradėti nespėjo. Policijos pareigūnai iš gyventojų gavo informacijos, jog Gudžiūnų geležinkelio stotyje (apie 30 km nuo Kėdainių) yra įtarimų kelianti moteris.

Nuvykę į nurodytą vietą, pareigūnai nustatė, kad tai dingusioji V.M. Pakeliui į ligoninę moteris prarado sąmonę. Medicinos darbuotojų teigimu, po dviejų valandų moteris būtų mirusi.

„Bendru visų – policijos pareigūnų, giminaičių ir neabejingų gyventojų – darbu pavyko išgelbėti gyvybę šiai moteriai. Labai ačiū visiems, kurie jos ieškojo, padėjo rasti ir išgelbėti“, - po sėkmingos paieškos sakė Kėdainių policijos viršininkas Gintautas Dirmeikis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.