Per savaitę avarijose šalies keliuose žuvo trys žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad per savaitę nuo gegužės 2 d. iki gegužės 8 d. (penktadienį–ketvirtadienį) mūsų šalyje užregistruoti, pirminiais duomenimis, 67 eismo įvykiai. Žuvo trys eismo dalyviai: du vairuotojai ir vienas pėsčiasis. Visi žuvusieji – vyrai, jų amžiaus vidurkis – 48-eri metai.

Per savaitę šalies keliuose avarijose žuvo trys žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Per savaitę šalies keliuose avarijose žuvo trys žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2014, 10:44 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 3:46 AM

Per savaitę šalies keliuose įvykusiose avarijose sužeisti 79 žmonės, tarp jų 16 nepilnamečių.

Neblaivus vairuotojas, pirminiais policijos duomenimis, dalyvavo 1 įvykyje: sužeistas 1 žmogus.

Nuo metų pradžios iki gegužės 9-osios Lietuvoje eismo įvykiuose žuvo 77 žmonės, t.y. 1 daugiau negu praėjusiais metais per tą patį laikotarpį. Žuvo 35 pėstieji, 24 vairuotojai, 15 keleivių, 3 dviračių vairuotojai. Tarp žuvusiųjų – 5 nepilnamečiai.

Gegužės 2-osios popietę (apie 15 val. 17 min.) Radviliškio rajone, kelyje Velžiai−Radviloniai−Maldžiūnai, 30 metų vyro vairuojamas automobilis „Audi 80“, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Įvykio metu vairuotojas žuvo. Kartu važiavusi 32 metų moteris dėl galvos ir kojos traumų paguldyta į ligoninę.

Gegužės 3-osios popietę (apie 12 val. 30 min.) Kelmės rajone, kelyje Kelmė−Užventis, automobilis „Audi A6“, vairuojamas 34 metų vyro, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į važiuojančią motociklų koloną, po to – į medį. Įvykio metu žuvo automobilio vairuotojas ir sužeistas kartu važiavęs 32 metų keleivis – jis paguldytas į ligoninės reanimaciją. Taip pat nukentėjo keturi motociklais važiavę žmonės – visi jie buvo paguldyti į ligoninę.

Gegužės 5-osios pavakare (apie 17 val.) Kauno rajone, Garliavoje, Vytauto gatvėje, pirminiais duomenimis, „Audi“ markės automobilis parbloškė ir sužeidė per pėsčiųjų perėją einantį 81 metų vyrą, šio miestelio gyventoją. Automobilis iš nelaimės vietos nuvažiavo. Pėsčiasis, patyręs daugybinių sužeidimų, buvo paguldytas į Kauno klinikų Neurochirurgijos reanimacijos skyrių. Tos pačios dienos vakare (apie pusę devynių) vyras ligoninėje mirė.

Gegužės 7-osios ankstų rytą (apie 5 val. 20 min.) Trakų rajone, Rykantų kaimo teritorijoje, kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, Vilniaus kryptimi važiuojančio automobilio „VW Golf“ vairuotojas, 23 metų vaikinas, užsnūdo prie vairo, dėl to nevaldomas automobilis atsitrenkė į kelio atitvarą. Įvykyje nukentėjo trys keleivės, kurioms 43-eji, 44-eri ir 49-eri metai. Pastaroji dėl galvos smegenų sukrėtimo, dubens kaulų lūžio paguldyta į ligoninės Reanimacijos skyrių.

Gegužės 8-osios ryte (apie 8 val. 59 min.) Radviliškyje, Vinco Kudirkos gatvėje, į važiuojamąją kelio dalį įbėgęs 10 metų berniukas atsitrenkė į važiuojantį automobilį „VW Passat“, vairuojamą blaivios 28 metų moters. Mažametis dėl patirtų sužeidimų paguldytas į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko klinikos Intensyvios terapijos skyrių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.