Jauna pora važiavo į kiną: sudaužytos 3 mašinos, sužeistas vyras

Vienas žmogus nukentėjo penktadienio vakarą Vilniuje susidūrus trims lengviesiems automobiliams. Avarija įvyko prie populiaraus sostinės kino teatro vieno automobilio vairuotojui ant šlapio ir slidaus asfalto laiku nespėjus sustabdyti savo transporto priemonės.

Per trijų automobilių avariją Vilniuje nukentėjo žmogus.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Per trijų automobilių avariją Vilniuje nukentėjo žmogus.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

May 16, 2014, 8:21 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:37 PM

Automobiliai Savanorių pr. greta kino teatro „Forum Cinema Vingis“ susidūrė šiek tiek prieš 19 val. Į kiną automobiliu „Mazda 6“ važiavusi jauna pora ruošėsi sukti į kairę, į kino teatro aikštelę. Automobilis stovėjo ir praleidinėjo priešais važiuojančias mašinas.

Iš paskos stabtelėjo ta pačia kryptimi važiavęs automobilis „VW Polo“. Tuo tarpu ta pačia eismo juosta važiavusio automobilio „Renault Laguna“ savo transporto priemonės sustabdyti ant šlapio ir slidaus asfalto jau nespėjo.

„Renaul“ trenkėsi į galą „VW Polo“, šis šoko į priekį, kliudė stovintį „Mazda“ ir nuskriejęs į priešingos krypties eismo juostą sustojo. Ant gatvės pažiro automobilių nuolaužos, stiklai, plastiko detalės.

Iš pradžių atrodė, kad avarija – techninė. Vairuotojai galėjo užsipildyti eismo įvykio deklaracijas ir skirstytis. Tačiau automobilio „VW Polo“ vairuotojas pasijuto blogai. Buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai. Jie vyrą nuvežė į ligoninę.

Automobiliai „VW Polo“ ir „Renault Laguna“ sudaužyti gana smarkiai. Tuo tarpu „Mazda 6“ nukentėjo nežymiai.

Vilniaus policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.