Žaibai Lietuvoje sukėlė keturis gaisrus

Pirmadienį ir antradienio naktį dėl žaibų iškrovų Lietuvoje kilo mažiausiai keturi gaisrai.

Žaibai praėjusią naktį sukėlė keturis gaisrus.<br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Žaibai praėjusią naktį sukėlė keturis gaisrus.<br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

May 20, 2014, 10:36 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:00 PM

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, pirmadienį 5 val. gaisras kilo Ringaudų kaime Kauno rajone, sandėliavimo patalpose.

Atvykus ugniagesiams, degė įrengta elektros skydinė. Skydinės viduje apdegė laidai ir įvado kabelis. Atvykus savininkui, nupjauta durų spyna, pastatas apžiūrėtas iš vidaus.

Apie 6.40 val. pranešta apie „Gražionių bekono“ gyvulių fermoje Radviliškio rajone, Kalnelio Gražionių kaime, kilusį gaisrą.

Atvykus ugniagesiams, pastato stogas buvo nudegęs. Taip pat pradegė apie 16 kvadratinių metrų medinio perdengimo. Fermoje per gaisrą buvo 180 kiaulių, 20 iš jų nugaišo, likusios iš fermos išvarytos.

Prienų rajone esančiame Antakalnio kaime apie 4.34 val. užsidegė ūkinis pastatas. Atvykus pastatas degė atvira liepsna, stogas buvo nudegęs.

Sudegė dalis stogo, trys tonos šiaudų, dvi tonos šieno, grūdų malūnas, medžio apdirbimo staklės ir kiti namų apyvokos daiktai.

21.30 val. pranešta apie Vilniuje užsidegusį dviejų sublokuotų kotedžų stogą. Jį gesino keturios autocisternos, žmonės per įvykį nenukentėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.