Linksmas paauglių naktinėjimas baigėsi 17-metės žūtimi

Praėjusios nakties paauglių pasisėdėjimas baigėsi tragiškai. Vilniuje nuo dviaukščio pastato stogo nukrito ir užsimušė 17 metų mergina. Pranešimas apie nelaimę policiją pasiekė naktį, apie 2 val. 55 minutės.

Nelaimė įvyko šioje vietoje.<br>D.Umbraso nuotr.
Nelaimė įvyko šioje vietoje.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

May 23, 2014, 3:44 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 2:36 PM

Nepilnametė mergina G.Ž. kartu su bičiuliais naktinėjo ant Žemaitės g. esančios dviaukštės požeminės automobilių stovėjimo aikštelės stogo.

Kol kas neaišku, kaip mergina nukrito nuo pastato. Nors iš pažiūros aukštis nėra didelis, bet į įvykio vietą atskubėję medikai sužalotai merginai jau niekuo nebegalėjo padėti. Mergina žuvo vietoje.

Praėjusios nakties nelaimė sukrėtė visą Vilniaus Jono Basanavičiaus gimnazijos bendruomenę. Dešimtoje klasėje besimokiusi gimnazistė buvo stropi, be neaiškios priežasties nepraleisdavo pamokų. Juolab, kad artėja egzaminai.

„Mes žinome tik patį faktą, kad šeimoje įvyko nelaimė ir mes netekome mokinės. Mes detalėmis nesidomėjome“, - paklausta, ar kiti naktį su nepilnamete praleidę paaugliai buvo tos pačios gimnazijos moksleiviai, atsakė mokymo įstaigos direktorės pavaduotoja.

Anot gimnazijos administracijos, mergina neišsiskyrė kokiu nors neįprastu ar nedrausmingu elgesiu: „Mergaitė buvo tokia, kaip ir kiti paaugliai. Iššaukiančiu elgesiu neišsiskirdavo. Tai yra nelaimė mokyklai, klasės draugams, šeimai.“

Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.