Nuo žūties ugnyje du žmones išgelbėjo šuo

Jei ne penktadienį ryte pradėjęs skalyti šuo, Radviliškyje, bendrabutyje Stiklo gatvėje, kilęs gaisras dviem čia gyvenusiems žmonėms galėjo baigtis tragiškai, rašo „Lietuvos rytas“.

Per gaisrą nukentėję radviliškiečiai gali pasidžiaugti bent tuo, kad liko gyvi, sveiki ir patys, ir juos išgelbėjęs šuo.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Per gaisrą nukentėję radviliškiečiai gali pasidžiaugti bent tuo, kad liko gyvi, sveiki ir patys, ir juos išgelbėjęs šuo.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

May 24, 2014, 10:05 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 2:03 PM

Ugnis viename ketvirto aukšto bute paryčiais kilo įvykus trumpajam elektros jungimui – užsidegė elektros ilgintuvas ir prie jo prijungti elektros prietaisai.

Užsidegus elektros prietaisams kitame kambaryje buvęs keturkojis ėmė loti ir pažadino šeimininkus. Jie puolė gesinti gaisro, o nepavykus to padaryti iškvietė ugniagesius.

Jie užgesino ugnį. Per gaisrą viename kambaryje apdegė sofa-lova, spintelė, sudegė televizorius, kiti namų apyvokos daiktai bei drabužiai, aprūko kambario sienos ir lubos.

Kitame kambaryje aprūko baldai, sienos ir lubos.

Per gaisrą šiame bute gyvenanti radviliškiečių pora nenukentėjo. Šeimininkai iš degančio buto spėjo išeiti dar iki atvykstant ugniagesiams.

Per gaisrą nukentėję radviliškiečiai gali pasidžiaugti bent tuo, kad liko gyvi, sveiki ir patys, ir juos išgelbėjęs šuo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.